Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 26 27 [28] 29 30
  Drukuj  
Autor Wątek: Konkurs akwarystyczny  (Przeczytany 122983 razy)
mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #405 : Październik 12, 2011, 09:57:27 »

A muszą być wypasione nagrody?
Wezmę udział w deklarowanym przeze mnie temacie nawet jeśli nagrodą będzie tylko wieczna chwała.
Są chętni więc nie rezygnujmy z powodu małych funduszy na nagrody lub ich braku.
Pozdrawiam, R.
Wypasione? Nie. Ale przyzwoite? Jak najbardziej.
Konkurs dla zasady to taka idea dla idei, bez przykładania się, bez chęci rywalizacji - a to chyba o to chodzi w konkursach.
Nie sądze też, by większość użytkowników chciała tracić czas dla samej zabawy.
Jeśli będziemy się bawić w temacie nr1, może kilka osób pstryknie fotkę, ale w temacie opisowym zbyt wiele osób nie poświęci swojego czasu na tworzenie ciekawych wizji. Takie mi się przynajmniej wydaje.
W miare przyzwoite nagrody muszą być, a zapewnia to uzbieranie wspomnianej wcześniej kwoty.

Osobiście nie bardzo mam czym wspomóc konkurs, ale planuję wystartować (w 2 temacie) i w przypadku zajęcia jakiegoś premiowanego nagrodami miejsca mogę zadeklarować zrzeczenie się nagrody na rzecz następnego miejsca. Wiem, że to nie konkretne wsparcie w $, ale zawsze coś. Bo mam oczywiście zamiar wygrać Wink
Nie. Start jest bezpłatny. Jeśli wygrasz, nagroda jest Twoja.
Co z nią zrobisz? Twoja sprawa Smiley

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #406 : Październik 14, 2011, 20:29:02 »

Panowie/panie zabierać głos.
Nikt nikogo nie ugryzie.
Wszyscy użytkownicy forum są mile widziani.
Większa ilość uczestinków=ciekawsza zabawa,a o to głownie chodzi.
Jeżeli w przyszłości ktoś będzie narzekał na nudę na forum, a obecnie milczy to osobiście będę wnioskowłl do moderatorów o dożywotniego bana. Angry

Pośpiech w akwarystyce jest wskazany tylko w
czasie zbierania wody z podłogi

Mój baniaczek
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/240l-korzenie-i-galezie/
mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #407 : Październik 14, 2011, 20:37:34 »

Panowie/panie zabierać głos.
Nikt nikogo nie ugryzie.
Wszyscy użytkownicy forum są mile widziani.
Większa ilość uczestinków=ciekawsza zabawa,a o to głownie chodzi.
Jeżeli w przyszłości ktoś będzie narzekał na nudę na forum, a obecnie milczy to osobiście będę wnioskowłl do moderatorów o dożywotniego bana. Angry
Mogę się pod tym tylko podpisać Smiley

Anubis-RE
Super aktywny

« Odpowiedz #408 : Październik 14, 2011, 20:51:19 »

Ludzie, ludziska Pisać sie na konkurs !!!, temat prościucha  Grin, każdy ma szanse wygrać, wstęp co łaska lub też darmo, więc czecho chcieć więcej Huh  Cheesy

Znając organizatorów nagrody będą fajne, ciekawe i pożyteczne Cheesy, ja już się zapisałem a WY  Good !

DawidK1
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #409 : Październik 14, 2011, 21:06:16 »

Konkurs ciekawy zgłosiłbym się ale czy fotka musi być tylko ryb czy np. żółwie mogły by być i czy musi być fotka lub opis czy może być na przykład praca artystyczna i wysłana jako fotka?

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #410 : Październik 14, 2011, 21:08:58 »

Konkurs ciekawy zgłosiłbym się ale czy fotka musi być tylko ryb czy np. żółwie mogły by być i czy musi być fotka lub opis czy może być na przykład praca artystyczna i wysłana jako fotka?
Jeszcze nie wiadomo który z tematów będzie przedmiotem konkursu.
Może na początek zaczniesz od oddania głosu na intresujący Ciebie temat?

Co do pytania:
Jeśli wygra temat nr1, może być fotka żółwia, a także wszystkiego tego co związane jest z florą i fauną + stosowny opis  stylu gdzie zostało zrobione zdjęcie itp.
Praca artystyczna odpada.

baniakmaniak
Andrzej
Super aktywny

« Odpowiedz #411 : Październik 14, 2011, 22:29:38 »

Co do pytania:
Jeśli wygra temat nr1, może być fotka żółwia, a także wszystkiego tego co związane jest z florą i fauną + stosowny opis  stylu gdzie zostało zrobione zdjęcie itp.

Albo zdjęcie krowy na łące  Cheesy

Pozdrawiam Andrzej
Baniak 190l

Nie udzielam rad przez PW!
Zapraszam do wątku:
http://www.akwarium.net.pl/forum/zrob-to-sam/swiatlo-w-akwarium-zrob-to-sam-porady/
DawidK1
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #412 : Październik 14, 2011, 22:56:46 »

Chodzi o to ze maluje akwarela i zamiast fotki żółwi to bym je namalował i wysłał zdjęcie mojej pracy. Ale jak nie można to trudno.

rafalkudlaty
Bywalec

« Odpowiedz #413 : Październik 14, 2011, 23:12:24 »

i dlatego właśnie jestem za tematem nr 1. jak dla mnie pomysł Dawida jest super... otwórzmy i przewietrzmy trochę nasze głowy od akwarystyki i tych samych wciąż pytań, ale zróbmy to we własnym forumowym gronie.

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #414 : Październik 15, 2011, 08:46:20 »

Albo zdjęcie krowy na łące  Cheesy

Albo baniakmaniaka na weekendowym wybiegu.
Też się nada.

i dlatego właśnie jestem za tematem nr 1. jak dla mnie pomysł Dawida jest super... otwórzmy i przewietrzmy trochę nasze głowy od akwarystyki i tych samych wciąż pytań, ale zróbmy to we własnym forumowym gronie.
Z tym, że osoba potrafiąca malować ma przewagę nad wszystkimi innymi.
Zrobić zdjęcie potrafią wszyscy.

Chodzi o to ze maluje akwarela i zamiast fotki żółwi to bym je namalował i wysłał zdjęcie mojej pracy. Ale jak nie można to trudno.
Kolego, ja tu mam do powiedzenia tyle co wszyscy. Jeśli pozostali, zainteresowani użytkownicy zgodzą się na twoją prace artystyczną, ja nic do tego nie mam.
Nie widziałem też byś oddał swój głos na interesuący Ciebie temat. Po Twojej wypowiedzi wnioskuje, że wybierasz temat nr1, tak więc w dalszym ciągu mamy remis.
« Ostatnia zmiana: Październik 15, 2011, 08:54:08 wysłane przez mrs » Zapisane

rafalkudlaty
Bywalec

« Odpowiedz #415 : Październik 15, 2011, 09:37:47 »

no to znów zabiorę głos Smiley myślę, że jednemu spodoba się skan akwareli z żółwiami i terrarium + np. opis działania terrarium lub jego powstania, a komuś innemu spodoba się jakiś np. fotoreportaż z innego ciekawego hobby. mamy Kolegę na forum, który zajmuje się kajakarstwem i bardzo chętnie przeczytałbym o jego wyprawach, z czym się temat je, jak wygląda to kasowo, może ktoś inny nurkuje...
ja tak widziałbym konkurs z 1nką Smiley

rodia
Super aktywny

memento mori

« Odpowiedz #416 : Październik 15, 2011, 10:11:43 »

... tak więc w dalszym ciągu mamy remis.

W takim razie ja oddaje swój drugi głos na temat ze zdjeciem Smiley

Pozdrawiam, R.
Anubis-RE
Super aktywny

« Odpowiedz #417 : Październik 15, 2011, 10:16:37 »

Koledzy koleżanki pisać się do konkursu, ratujcie temat nr 2 Cheesy  Good !

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #418 : Październik 15, 2011, 10:19:25 »

no to znów zabiorę głos Smiley myślę, że jednemu spodoba się skan akwareli z żółwiami i terrarium + np. opis działania terrarium lub jego powstania, a komuś innemu spodoba się jakiś np. fotoreportaż z innego ciekawego hobby. mamy Kolegę na forum, który zajmuje się kajakarstwem i bardzo chętnie przeczytałbym o jego wyprawach, z czym się temat je, jak wygląda to kasowo, może ktoś inny nurkuje...
ja tak widziałbym konkurs z 1nką Smiley
Z tym, że myślą przewodnią ma być zdjęcie flory lub fauny.
Jeśli przy tym będzie nawiązanie do kajaków a'la Ducze, nie ma sprawy.
Trzeba tylko pamiętać, by zbyt wielkiego OT w zagadnieniu konkursowym nie zrobić Smiley

Tak naprawdę, mnie jest wszystko jedno w jakim temacie będziemy się bawić - bo liczy sie zabawa.
Swój głos oddałem na temat nr1 i podtrzymuje to Smiley

W takim razie ja oddaje swój drugi głos na temat ze zdjeciem
Spryciarzu Smiley
Liczmy głosy pojedynczo, za chwile wszyscy którzy głosowali, zaglosują ponownie i w dalszym ciągu będzie remis.
Dopuszczalna jest natomiast korekta głosu - gdyby ktoś chciał... Smiley

baniakmaniak
Andrzej
Super aktywny

« Odpowiedz #419 : Październik 15, 2011, 18:32:30 »

Albo zdjęcie krowy na łące  Cheesy

Albo baniakmaniaka na weekendowym wybiegu.
Też się nada.

[
Widzisz no nie bardzo bo by mnie forumowicze poznali bo mam zdjęcie na awatarze ale Ty zawsze możesz wystawić swoje. Marzyciel
Dlatego też głosuje oficjalnie na konkurs nr 1 przyda nam się jakaś odskocznia od spraw akwarystycznych.

Pozdrawiam Andrzej
Baniak 190l

Nie udzielam rad przez PW!
Zapraszam do wątku:
http://www.akwarium.net.pl/forum/zrob-to-sam/swiatlo-w-akwarium-zrob-to-sam-porady/
Strony: 1 ... 26 27 [28] 29 30
  Drukuj  

Skocz do: