Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Biotopy « Ameryka « Odmiany pielęgnicy zebry (Amatitlania)
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Odmiany pielęgnicy zebry (Amatitlania)  (Przeczytany 12916 razy)
thunderdome
Bywalec

HARDCORE 4 LIFE!

« Odpowiedz #15 : Grudzień 25, 2010, 10:58:07 »

Chyba wszystko ładnie i pięknie, tylko napisz to w jednym poście.
Grundman
Bywalec

« Odpowiedz #16 : Grudzień 26, 2010, 07:07:20 »

No ale po co w jednym?  Smiley Tak jest i tak czytelniej, niż bym to nawalił wszystko do jednego  Wink
asagoth
Coldwater
Super aktywny

Rock 'n' roll baby

« Odpowiedz #17 : Grudzień 27, 2010, 22:16:15 »

Grundman powiedz mi gdzie można nabyć zebry z odłowu? wiesz może?

Grundman
Bywalec

« Odpowiedz #18 : Grudzień 29, 2010, 08:25:57 »

Wiesz co, to raczej trudna sprawa  Smiley Jednego jestem pewny, że warto przy zakupie starać się o takie ryby, ale może nie tyle z odłowu, co wiedzieć jaka odmiana i skąd pochodzi (a to jest trudne jak narazie, ani hodowcy nie wiedzą co mają, ani w sklepach nie umieją udzielić odpowiedzi).

A co do tego gdzie można dstać takie ryby to tak naprawde nie wiem. Na forum na CichlidRoom są osoby które mają rzadkie i cenne odmiany A.kanna lub A.siquia, lub zebry z odłowu z różnych rzek, ale to nie są Polacy  Smiley Najprędzej tam się kogoś znajdzie z Czech, Słówaci, Niemiec, Holandii - i to stamąd byłóby trzeba sprowadzać, dogadywać się z ludżmi. Także to nie jest łatwe.

A tu gość ma honduran red point http://www.akwarium.net.pl/forum/ryby-akwariowe/wzrost-narybku-honduran-red-point/new/#new 
, zapewne nie z odłowu, ale przynajmniej wie co trzyma w akwarium i skąd pochodzą jego ryby
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2011, 15:00:49 wysłane przez Grundman » Zapisane
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: