emperor
|
|
« Odpowiedz #45 : Wrzesień 26, 2011, 19:57:45 » |
|
Może jakaś malutka aktualizacja?
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #46 : Wrzesień 26, 2011, 20:01:08 » |
|
zmiany, zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany Jak wszystko zarośnie po mojej myśli, to wrzucę foty
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #47 : Wrzesień 26, 2011, 20:15:38 » |
|
zmiany, zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany Jak wszystko zarośnie po mojej myśli, to wrzucę foty A jak nie zarośnie po twojej myśli to nie wstawisz? Dawaj foty nie ściemniaj
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #48 : Wrzesień 26, 2011, 20:28:42 » |
|
tak długo będę męczył, aż wyrośnie po mojemu Na razie sterczą wszędzie kikuty ściętych pędów-nie ma co pokazywać Ale środę mam wolną i postaram się coś ustrzelić.
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #49 : Listopad 26, 2011, 00:35:09 » |
|
Oto ostatnia odsłona tej wersji zbiornika-specjalnie dla Emperora Nie ma co pokazywać, bo z braku czasu i potrzeby odłożenia zielska do nowej aranżacji, trochę całość zaniedbałem... Wreszcie osiągnięty sukces z blyxą: I mała zapowiedź tego co nastąpi po restarcie-po korzenie jechałem 400km... Ale wracałem z uśmiechem od ucha do ucha! Warto było!
|
|
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #50 : Listopad 26, 2011, 09:48:01 » |
|
Gdzie dorwałeś takie drewno, Vento?
Czy to znaczy, że całkowicie rezygnujesz z zieleniny, czy po prostu korzeń będzie wkomponowany w zielsko?
|
|
|
|
|
|
|
rafalkudlaty
|
|
« Odpowiedz #51 : Listopad 26, 2011, 09:54:48 » |
|
całkowicie rezygnujesz z zieleniny, czy po prostu korzeń będzie wkomponowany w zielsko? dobre pytanie.
|
|
|
|
|
|
|
cross73
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #52 : Listopad 26, 2011, 10:15:39 » |
|
Nie dziwię się że wracałeś z uśmiechem , Korzeń bomba. Też sie dołączam do pytania.
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #53 : Listopad 26, 2011, 10:19:26 » |
|
Gdzie dorwałeś takie drewno, Vento?
Czy to znaczy, że całkowicie rezygnujesz z zieleniny, czy po prostu korzeń będzie wkomponowany w zielsko?
drewno to sześć korzeni red moor wood. Trzy największe znalazłem na allegro za śmieszne pieniądze, jednak musiałem jechać po nie do stolicy... na szczęście przy okazji odwiedziłem rodzinę (żeby nie bylo, że jestem na tyle nienormalny, żeby jechać pół Polski tylko po gnaty) Na zdjęciu są już obwiązane mchem-poszło na to ponad półtora litra wepinga i christmasa. Zielsko będzie jak najbardziej! W sumie już jest
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #54 : Listopad 26, 2011, 11:32:00 » |
|
Oto ostatnia odsłona tej wersji zbiornika-specjalnie dla Emperora Akwarium jak zwykle świetne. Korzenie zaje...... Właśnie stoję przed pustym szkłem 240L i zastanawiam się jak je zaaranżować. Patrząc na Twój baniak to chyba zrobię sobie holendra.
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #55 : Listopad 26, 2011, 12:04:29 » |
|
Właśnie stoję przed pustym szkłem 240L i zastanawiam się jak je zaaranżować.
Ja gnaty ustawiałem niemal cały dzień, co chwilę coś poprawiając i przekładając. Dopiero jak kilka godzin opatrzyłem się na ostateczną wersję i nic mi w niej nie przeszkadzało, zacząłem obwiązywanie mchem i zalewanie. Patrząc na Twój baniak to chyba zrobię sobie holendra.
taaaa...
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #56 : Listopad 26, 2011, 12:14:10 » |
|
Ja gnaty ustawiałem niemal cały dzień, co chwilę coś poprawiając i przekładając. Dopiero jak kilka godzin opatrzyłem się na ostateczną wersję i nic mi w niej nie przeszkadzało, zacząłem obwiązywanie mchem i zalewanie.
Szczęściarz. Ja mam gestapo za plecami, które przypomina mi jaki bajzel jest w chacie przez moje akwarium taaaa... A kto mi zabroni?
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #57 : Listopad 26, 2011, 12:21:57 » |
|
Szczęściarz. Ja mam gestapo za plecami, które przypomina mi jaki bajzel jest w chacie przez moje akwarium Ja swoją policję polityczną wywiozłem na rehabilitację do Jej rodzinnego miasta. W czasie restartu syf w chacie sięgał sufitu przez ponad dwie doby-myślę, że nie dała by rady na to patrzyć. Zafunduj żone dwa dni w spa i problem z głowy
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2011, 13:28:15 wysłane przez vento »
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #58 : Listopad 26, 2011, 12:54:46 » |
|
A ja jestem kozak bo mnie moja kobieta jeszcze pomaga. Gdy kupowałem akwarium 240l - przytargałem szkło razem z żoną. To samo bylo z szafką pod 240l Obecny baniak też przyniosłem z kobietą, choć z tym nie było takiego kłopotu. To tylko 80cm długości taaaa... Przyłączam się Taaaa
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #59 : Listopad 26, 2011, 13:10:54 » |
|
Zafunduj żone dwa dni w spa i problem z głowy Jasne, dopiero sobie pętle na szyję zafunduję. Żona w spa a ja z akwarium i 5-cio miesięcznym synkiem na głowie. Mrs to może zamieńmy się kobietami, bo ja swój baniak z sąsiadem targałem. Dobra kończę OT. Sorry Vento.
|
|
|
|
|
|
|
|