Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Nasze akwaria « Nasze akwaria « Vento 375L-rośliniak w drugiej odsłonie
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Drukuj  
Autor Wątek: Vento 375L-rośliniak w drugiej odsłonie  (Przeczytany 21468 razy)
baniakmaniak
Andrzej
Super aktywny

« Odpowiedz #75 : Styczeń 08, 2012, 22:26:26 »

Zielono aż oczy bolą Shocked. Vento wrzuć pełną fotę baniaka będzie na co popatrzeć.

Pozdrawiam Andrzej
Baniak 190l

Nie udzielam rad przez PW!
Zapraszam do wątku:
http://www.akwarium.net.pl/forum/zrob-to-sam/swiatlo-w-akwarium-zrob-to-sam-porady/
DorianUK
Zainteresowany
**

Memento Mori

« Odpowiedz #76 : Styczeń 08, 2012, 22:35:52 »

Też chętnie zobacze całokształt  Cool
Tola
Stały użytkownik

« Odpowiedz #77 : Styczeń 08, 2012, 22:39:12 »

Nie daj sie prosić pokaż wszystkim cały baniaczek vento Wink Będzie co podziwiać Smiley

vento
Super aktywny

« Odpowiedz #78 : Styczeń 08, 2012, 23:31:48 »

jak wspominałem wcześniej, nie mogę wystawić foty całości Sad zabrania tego regulamin konkursu, w którym zbiornik ma wystartować. Po ogłoszeniu wyników, pochwalę się co stworzyłem, do tego czasu jednak mogę wrzucać tylko fragmentaryczne fotki.

Tola
Stały użytkownik

« Odpowiedz #79 : Styczeń 08, 2012, 23:35:50 »

ahhhh to wiele tłumaczy Smiley no nic trzymam kciuki za wysokie miejsce w klasyfikacji:)

mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #80 : Styczeń 09, 2012, 06:27:41 »

A ja dosadziłbym trochę zielonych roślin...
Wink

vento
Super aktywny

« Odpowiedz #81 : Styczeń 09, 2012, 09:09:34 »

A ja dosadziłbym trochę zielonych roślin...
Wink

spoko, spoko, znając Twoje zamiłowanie do rośliniaków i czerwonego zielska Tongue , posadziłem też rotalę coloratę i l. arcuatę, jednak na zdjęciu obie są po ostrym cięciu, więc kolorów brak Smiley

mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #82 : Styczeń 09, 2012, 10:48:08 »

spoko, spoko, znając Twoje zamiłowanie do rośliniaków i czerwonego zielska Tongue , posadziłem też rotalę coloratę i l. arcuatę, jednak na zdjęciu obie są po ostrym cięciu, więc kolorów brak Smiley
Zdradź nam Vento przynajmniej kiedy będą wyniki konkursu bo jak sądzę, nie tylko ja z niecierpliwością wyczekuje zdjęcia całego zbiornika Smiley

vento
Super aktywny

« Odpowiedz #83 : Styczeń 09, 2012, 11:02:12 »

zgłoszenia do konkursu są do końca maja. Myślę więc, że pod koniec czerwca, będę już mógł publikować...

ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #84 : Styczeń 09, 2012, 12:16:31 »

Szczerze to na konkurs ady trzeba było coś więcej pokombinować. Bez urazy oczywiście Smiley Akwa fajne, ale tam przewinęło się już tyle baniaków, że Japońce nagradzają naprawdę dziwaczne aranżacje. Ale powodzenia Smiley

vento
Super aktywny

« Odpowiedz #85 : Styczeń 09, 2012, 12:35:55 »

Szczerze to na konkurs ady trzeba było coś więcej pokombinować. Bez urazy oczywiście Smiley Akwa fajne, ale tam przewinęło się już tyle baniaków, że Japońce nagradzają naprawdę dziwaczne aranżacje. Ale powodzenia Smiley

wiem, widziałem zajawki zbiorników kadry Polski, jednak taka akwarystyka roślinna, oparta na tonie kamieni i dwóch roślinach ledwo zza tych głazów wystających, nie bardzo mi odpowiada. Ta bańka ma przede wszystkim ozdabiać mieszkanie. Na IAPLC chcę spróbować, bo i takie tradycyjne zbiorniki stały wysoko w zeszłorocznej klasyfikacji. Nie mówię, tu oczywiście o top 100 ale na top 1000 szczerze liczę Smiley Zresztą w tym roku zmienia się system ocen. Nie będzie tradycyjnego jury, a zamiast niego decydować będą głosy akwarystów. Chcę sprawdzić na ile ocenią moje wysiłki.

ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #86 : Styczeń 09, 2012, 12:52:59 »

No właśnie czytałem, że zmieniają się zasady oceniania. Tylko głosy akwarystów się będą liczyć, czy jakieś jury też będzie?

cross73
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #87 : Styczeń 09, 2012, 12:56:19 »

Trzymam kciuki, zdjęcia baniaka świetne (nawet takie okrojone) Smiley
vento
Super aktywny

« Odpowiedz #88 : Styczeń 09, 2012, 13:24:33 »

No właśnie czytałem, że zmieniają się zasady oceniania. Tylko głosy akwarystów się będą liczyć, czy jakieś jury też będzie?

jakieś tam jury pewnie będzie, ale bardziej chyba do pilnowania zasad i ogólnych uwag, lub części oceny (brane pod uwagę są też takie sprawy jak kondycja roślin). Jednak w pełni decyzyjni będą... Pan, Pani, Pan... społeczeństwo Smiley

Tola
Stały użytkownik

« Odpowiedz #89 : Styczeń 09, 2012, 22:21:07 »

Czy internauci też będą głosować ?

Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Drukuj  

Skocz do: