Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Krewteki czy omulacz  (Przeczytany 1435 razy)
Arron
Zainteresowany
**

« : Kwiecień 30, 2011, 15:41:24 »

Witam mam pytanie co jest lepsze do odmulania dna krewetki czy odmulacz mam możliwość kupienia gdzieś 15 krewetek lub odmulacza co jest lepsze
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 30, 2011, 17:21:14 »

Kup sobie te krewetki, a odmulać i tak będziesz musiał Wink.

pozdrawiam
asmi
rodia
Super aktywny

memento mori

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 30, 2011, 18:58:28 »

Witam mam pytanie co jest lepsze do odmulania dna krewetki czy odmulacz mam możliwość kupienia gdzieś 15 krewetek lub odmulacza co jest lepsze

Ze wszystkich stworzeń w moim domu jedynie moje dziecko udało mi się nakłonić do odmulania.
Tak na logikę: krewetka zjada resztkę rośliny czy pokarmu i przecież też musi swojego krewetkowego klocka postawić, co nie ? Ogólnie praktykuje się tzw. "karmienie krewetek" Wink.

Pozdrawiam, R.
vento
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 30, 2011, 20:09:53 »

a jaki masz zbiornik? Pytam, bo przy rośliniaku np odmulanie jest wręcz odradzane... Jeśli zależy Ci na ekipie sprzątającej dno, to krewecie jak najbardziej!

Sirius
Zainteresowany
**

Akwarystyka i Bonsai

« Odpowiedz #4 : Maj 01, 2011, 09:35:18 »

... przy rośliniaku np odmulanie jest wręcz odradzane...
Odmulanie jako pchanie odmulacza w podłoże. Ekipa z Rataja również odradza odmulanie w akwarium roślinnym. Zalecane jest natomiast zbieranie z powierzchni dna zanieczyszczeń, co jest oczywistą oczywistością.

Akwarystyka jest jak bonsai - wymaga czasu i cierpliwości
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: