Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Akwarystyczne pogaduszki « Dla fanów akwarystyki roślinnej-kilka fot ze sklepu RA w Krakowie
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Dla fanów akwarystyki roślinnej-kilka fot ze sklepu RA w Krakowie  (Przeczytany 4278 razy)
vento
Super aktywny

« : Maj 13, 2011, 10:05:07 »

Od dłuższego czasu wybierałem się zobaczyć sklep stacjonarny roslinyakwariowe.pl w Krakowie. Przez dzielące mnie 270km i wiecznie doskwierający brak wolnego czasu, wycieczka odwlekała się w czasie, ale wreszcie się udało. Sklepik okazał się mały-dużo mniejszy niż na zdjęciach w galerii strony internetowej firmy, jednak zbiorniki tam prezentowane w pełni rekompensują mały metraż pomieszczeń. Za zgodą Grzegorza Mosurka strzeliłem kilka zdjęć (niestety zwykłym kompaktem):

Niestety zdjęcia nawet w części nie oddają uroku zbiorników i samego sklepu. To co widzimy na miejscu wchodząc do pierwszego pomieszczenia, zapiera dech... Szczerze polecam taką wycieczkę Wink

Pozdr

Anubis-RE
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Maj 13, 2011, 15:12:17 »

Vento, szkoda, że nie wiedziałem o owej wycieczce, ugościł bym kawą  Good !

Mieszkam niedaleko sklepu i faktycznie po wejściu człowiek sam nie wie co oglądać najpierw  Grin (a chciało by się wszystko na raz Cheesy).
Mnie szczególnie podobał się ten większy wewnątrz, a widok nieprzerwanie bąbelkujacych roślinek cieszył moje oczy podwójnie Cheesy

Chciałem wejść z narzeczoną, niestety ona porusza się na wózku od pewnego czasu a tam schody a i same pomieszczenia skromne i przejścia ciasne a nie przyszło mi nigdy do głowy wziąć ze sobą Aparat, więc dzięki ci za fotki Cheesy.

Pozdrawiam.

oloix
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Maj 13, 2011, 15:19:42 »

Też tak macie że przy oglądaniu tych zdjęć automatycznie na twarzy pojawia się uśmiech ?
Czemu wszystkie sklepy zoologiczne tak nie wyglądają ? W moim mieście w sklepie są akwaria z wodą  rybami...zero roślin.
vento
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Maj 13, 2011, 15:55:29 »

we Wrocławiu na szczęście są dwa sklepy profesjonalne, w których jest czym się zachwycać Wink choć nie robią takiego szału jak RA...
Przy następnej wizycie zabiorę do nich aparat i będę kontynuował wątek Wink Oczywiście, jeśli moderatorzy nie uznają tego za reklamę

Anubis-RE
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Maj 13, 2011, 16:38:28 »

I po tych słowach wystraszyłem, sie że jakiś mod skasuje ten temat więc sobie zdjęcia pozwoliłem zapisać  Grin

vento
Super aktywny

« Odpowiedz #5 : Maj 13, 2011, 22:59:50 »

Będę przejeżdżał przez Krakau za jakiś miesiąc i tym razem postaram się pożyczyć lepszy sprzęt, więc foty będą nowe i, mam nadzieję, lepsze.
A co do zagrożenia ze strony modów-liczę na to, że temat ten uznają za swoistą galerię inspiracji Tongue

Anubis-RE
Super aktywny

« Odpowiedz #6 : Maj 14, 2011, 01:10:25 »

Vento daj znać jak będziesz się wybierał do Krakowa Cheesy

karkosik87
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #7 : Sierpień 21, 2011, 08:57:33 »

A gdzie jest ten sklep w Krakowie? macie adres? Nie znam krakowa i musial bym poszukac na mapie Smiley
a jakie tam sa ceny w tym sklepie RA? cos jak w galeriach drogo jak pieron czy moze konkurencyjne ceny Smiley
Anubis-RE
Super aktywny

« Odpowiedz #8 : Sierpień 21, 2011, 09:20:27 »

ulica młyńska 12, jadąc od Nowej Huty kierować się na Centrum Handlowe"KROKUS" później skręcamy pod drugą estakadę w lewo i zaraz po lewej stronie u podnóża bloku jest sklepik w piwnicy. Ceny są normalne Wink

Najlepiej wpisz w Google ten adres i przełącz u góry na mapę Wink

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: