Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: jaka trawa?  (Przeczytany 2212 razy)
seba1121
Zainteresowany
**

« : Czerwiec 11, 2011, 07:47:24 »

witam chciałem się zapytać teraz mam małe kamyczki i żwir biały chciałem przejść na trawę bo ładniej to wygląda i wo gule co mi proponujecie mam zbiornik 54 litry a rybki parę gupików i 4 welony i jakie podłożę?
kankanik
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 11, 2011, 08:49:05 »

Trawa to według ciebie co oznacza, bo tu można dużo rozumieć chodzi ci o trawe na tył akwarium, na przód, niskie wysokie. A po drugie to jakie masz światło.
vento
Super aktywny

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 11, 2011, 11:33:57 »

witam chciałem się zapytać teraz mam małe kamyczki i żwir biały chciałem przejść na trawę bo ładniej to wygląda i wo gule co mi proponujecie mam zbiornik 54 litry a rybki parę gupików i 4 welony i jakie podłożę?

Ja rozumiem, że część forumowiczów jest za młoda na dogłębne poznanie zasad poprawnej pisowni, ale to już przesada...

Kolego seba1121-zainstaluj sobie mozillę, kliknij w górnym pasku zadań opcję "Narzędzia", dalej "Opcje", "Zaawansowane" i przy napisie "Poprawiaj tekst przy pisaniu" zaznacz kratkę. To pomoże i Tobie i nam czytać posty. Kwestię trzymania welonów w 54L już pominę, bo są tu lepsi fachowcy znający się na przystosowywaniu zbiorników dla konkretnych gatunków...

W sprawie Twojego pytania-rozumiem, że chcesz zmienić podłoże i w nowym posadzić jakiś trawnik. Podaj jakieś dane zbiornika, poza litrażem-jakie oświetlenie, nawożenie, co2-to co masz teraz, lub to co planujesz. Ile masz pieniędzy na przeprowadzenie ewentualnych zmian? Takie informacje są niezbędne do udzielenia Ci jakiejś rady. Wybór samych roślin uzależniony jest zawsze od warunków panujących w akwarium.

Pozdrawiam

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: