Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: woda- akwa  (Przeczytany 4196 razy)
mila
Stały użytkownik

« Odpowiedz #15 : Maj 12, 2005, 07:59:36 »

Cytat: mdramski
A masz serce je męczyć ?

No nie, no ale......
Dobra dzisiaj kupuję słoik 3 albo 4 l - nie wiem jaki w sklepie będzie.
Wrzucę tam kilo żwirku - tyle mi zostało od ostatniego razu, powinno starczyć. Kupię jakąś roślinkę, albo jak nie będzie, to wrzuce trawkę akwariową od mollys - młode roślinki. Wiecie może czy jest jakiś filtr do czegoś takiego? CZy dobry byłby taki do kuli? Te okagłe takie na dnie? I czy mogę mieć tam żwirek i roślinę. I zasypać to w całości? Ale filtr to później.
POZDRO

150l
4mieczyki,
2 molinezje szerokopłetwe,
2 zmienniaki wielobarwne
2 skalary,
2 kiryski spiżowe,2albinosy
2pekolcje
10,5l kotnik
mdramski
Super aktywny

« Odpowiedz #16 : Maj 12, 2005, 15:37:52 »

No i nic nie zmienisz. Kup jakiś kotnik ok. 20 litrów, a nie słoik. Nie możesz tego zrozumieć ?
mila
Stały użytkownik

« Odpowiedz #17 : Maj 12, 2005, 15:45:47 »

Tylkoże taki kotnik to dopiero trochę później za miesiąc albo i dwa, a to teraz. Jednak już sama nie wiem. Chyba mudzę poczekać do niedzieli - zalewam 150-tkę i jakiś tydzień. Wtedy przeniosę tamte ryby do dużego, a młode do 12l.W końcu jeśli gupiki tyle wytrzymały, to te dwa tyg. zniosą.
Chyba. Później spróbuję namówić tatę żeby zrobił jakiegoś malucha może na półkę w szafie położę. Już chyba nawet wiem gdzie. Czy OK?

150l
4mieczyki,
2 molinezje szerokopłetwe,
2 zmienniaki wielobarwne
2 skalary,
2 kiryski spiżowe,2albinosy
2pekolcje
10,5l kotnik
robeon20
Nowy
*

« Odpowiedz #18 : Maj 12, 2005, 19:38:19 »

pisze na tym forum jestem z innego forum i tutaj pisze pierszy post  i powiem ci jedno to już lepiej 10L niż 3L i będzie  :good!:
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: