Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Akwarystyczne pogaduszki « Rekinie brzanki, sumiki, duchy amazońskie i inne wielkie katowane rybki :/
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Rekinie brzanki, sumiki, duchy amazońskie i inne wielkie katowane rybki :/  (Przeczytany 1721 razy)
Anubis-RE
Super aktywny

« : Październik 11, 2011, 12:12:51 »

Witam wszystkich zainteresowanych owymi rybkami akwarystów.

http://allegro.pl/ekstra-akwarium-z-wyposazeniem-i1859294820.html

Ludzie, mam nadzieję, że w śród nas nie ma takich bałwanów, którzy trzymają takie ryby w 112L jak ten nieoczytany człowiek bez serca i rozumu :/

Jak można trzymać ruchliwe brzanki wielkości 35cm w szkle, które ma tyle głębokości Huh, przecież takie rybki nawet nie mają się jak obracać !!!

Piszę to, gdyż nie mogę na to już patrzeć, wyślę link do tego postu autorowi aukcji by wiedział, że jest nienormalny, już dawno powinien oddać rybki komuś kto ma większe akwarium, lub samemu się w takie zaopatrzyć jak miał kaprys na takie rybki :/

chodys1910
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Październik 11, 2011, 12:23:10 »

Naszczęscie tendencja takich ludzi jest spadkowa. I wielu korzysta z forum i sie pyta. Ja widzialem na allegro 4 pawiookie około 15 cm w chyba 40 litrach....

Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką
Anubis-RE
Super aktywny

« Odpowiedz #2 : Październik 11, 2011, 12:26:20 »

Gość dostał meila, wypowiadajcie się co sądzicie, może właściciel zmądrzeje na nowe czasy  Wściekły

Basteq
Nowy
*

« Odpowiedz #3 : Październik 11, 2011, 22:48:01 »

Te ryby miały gorzej niż karpie przed wigilią...

400l - Malawi
180l - 6x welonka, 3x bocja wspaniała, 2x skalar, 2x zbrojnik
70l - Akwarium wiszące: 20x neonki, 15x gupik, 3x tetra ksantoryczna, zbrojnik
cross73
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #4 : Październik 15, 2011, 07:39:02 »

Brak słów, to powinno podlegać ustawie o znęcaniu się nad zwierzętami.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: