A co do głupich uwag i insynuacji to jesteście niekoleżeńscy bo dla mnie istota forum to sobie nawzajem pomagać a nie wymyślać bzdury i obrażać innych no ale tutaj widocznie tak jest.Szkoda.
Moje uwagi były jak najbardziej słuszne,a określanie ich jako głupie i świadczące o niekoleżeńskości świadczy o Tobie. Poświęcam sporo czasu tłumacząc rzeczy tym, którzy mnie o to pytają, głownie przez gg, a i przez skypa się zdarzało - i są to ludzie zupełnie dla mnie obcy więc tak naprawdę nie mam żadnego interesu w pomaganiu im, a jednak to robię. Różnica między Tobą a tymi osobami jest taka, że one zadały sobie ciutkę trudu na przeczytanie chociaż tych podstawowych informacji zanim zaczęły pytać.
Mojego podejrzenia o prowokację nie możesz odbierać osobiście, nie jest ono kierowane do ciebie. Było to podejrzenie, że ktoś ze stałych użytkowników coś kombinuje.
Natomiast ewidentnie do Ciebie były słowa zaczynajace się od: "Szanowny Golumnie.
Akwarystyka wymaga czasu, zarówno do..."
Dalej podtrzymuję to co napisałem, nie jest to wynik złośliwości, a zwykłego rozumowania: jest czas - jest akwarium, nie ma czasu - nie ma akwarium. Sam napisałeś, że nie masz czasu - jak tego nie wymyśliłem.
Natomiast gdybym był złośliwy to bym odmówił odpowiedzi na pytanie tłumacząc się obawą, że z powodu braku czas będziesz próbował namówić forumowiczów na czyszczenie twojego akwarium, robienie podmian i inne prace przy akwarium. Ale, że złośliwy nie jestem to nie będę tego mówił.
Pozdrawiam, R.