emperor
|
|
« Odpowiedz #75 : Styczeń 18, 2012, 17:27:31 » |
|
Zainteresowanym:
Kamera stara(nowej jeszcze nie opanowałem ), więc i jakość bez rewelacji.
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #76 : Styczeń 18, 2012, 19:13:20 » |
|
Ciemno jak w d... Nawet gupiki mi się przestały podobać Ale zmobilizowałeś mnie i zaraz zrobię jakaś fotkę swojego
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #77 : Styczeń 18, 2012, 19:42:07 » |
|
Każdemu nie dogodzisz Ma być ciemno, chociaż na żywo jest jaśniej. Trochę ciemniej niż na ostatnich fotkach, a jaśniej od filmiku Najlepiej wpadnij do Białego to sam ocenisz. Zbiornik urządzony jest pod konkretne ryby i takie światło ma być i basta. Ale zmobilizowałeś mnie i zaraz zrobię jakaś fotkę swojego Uwierzę jak zobaczę
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2012, 19:44:32 wysłane przez emperor »
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #79 : Styczeń 18, 2012, 20:57:57 » |
|
Uwierzę jak zobaczę Wiara czyni cuda chociaż w sumie większe sprawił ewidentny brak wiary Biały... taaaa, pewnie
|
|
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #80 : Styczeń 18, 2012, 22:13:42 » |
|
Ciemno jak w d... Nawet gupiki mi się przestały podobać Oj tam, zaraz ciemno... Niektóre ujęcia - szczególnie te bliższe wyglądają jak żywo wyrwane z jakiegoś zacienionego fragmentu rzeki. Ja tam lubie minimalizm i takie surowe klimaty więc dla mnie super Czekam tylko na docelową obsade bo kolejnego użytkownika forum dopadła "choroba Ducze"
|
|
|
|
|
|
|
karkonosz
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #81 : Styczeń 28, 2012, 14:01:04 » |
|
Witam. Jak tam poszukiwania obsady? Guianacara gaeyi jest według mnie interesującą pielęgnicą i jak zobaczyłem, że jest dostępna w sprzedaży, to od razu pomyślałem o twoim zbiorniku
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #82 : Styczeń 28, 2012, 14:59:00 » |
|
Witam. Jak tam poszukiwania obsady? Guianacara gaeyi jest według mnie interesującą pielęgnicą i jak zobaczyłem, że jest dostępna w sprzedaży, to od razu pomyślałem o twoim zbiorniku Widziałem ofertę Guianacara gaeyi, ale poszukuję cały czas czegoś innego. Podobno ktoś u mnie w mieście ma na sprzedaż. Problem w tym, że kto i gdzie do końca nie wiadomo. Rozpuściłem wici i czekam na jakiś sygnał.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #83 : Luty 12, 2012, 12:00:03 » |
|
Aktualizacje poprosze
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #84 : Luty 17, 2012, 19:58:59 » |
|
Aktualizacje poprosze Za bardzo nie ma co aktualizować. Pojawiły się nowe nie planowane ryby. Wyrwałem dzisiaj z 54 litrowego akwarium 3 szt Pimelodus Pictus. Fajne ryby, zbiornik trochę za mały, ale powinny się czuć o niebo lepiej niż w poprzedniej szklance. Chwastów mam jak na lekarstwo, półmrok w zbiorniku, korzeni sporo więc warunki w miarę ok. Ryby śmigają po całym zbiorniku i mam nadzieje, że zrobią porządki z głupolami, które robiły za startery , a rozplemiły się niemiłosiernie. Uprzedzając pytania-zdjęć póki co nie będzie(aparat w naprawie), komórką próbowałem, ale kiepskie wychodzą.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #85 : Luty 17, 2012, 20:06:47 » |
|
Za bardzo nie ma co aktualizować. Pojawiły się nowe nie planowane ryby. Wyrwałem dzisiaj z 54 litrowego akwarium 3 szt Pimelodus Pictus. Fajne ryby, zbiornik trochę za mały, ale powinny się czuć o niebo lepiej niż w poprzedniej szklance. Chwastów mam jak na lekarstwo, półmrok w zbiorniku, korzeni sporo więc warunki w miarę ok. Ryby śmigają po całym zbiorniku i mam nadzieje, że zrobią porządki z głupolami, które robiły za startery , a rozplemiły się niemiłosiernie. Uprzedzając pytania-zdjęć póki co nie będzie(aparat w naprawie), komórką próbowałem, ale kiepskie wychodzą.
W końcu się doczekałem. Fajne ryby dorwałeś - szkoda, że tylko 3 szt. - tak sobie myśle, że mała grupa miałaby świetne warunki w Twojej bańce. Co z obsadą docelową? Dalej czekasz czy juz olałeś temat?
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #86 : Luty 17, 2012, 20:16:05 » |
|
Fajne ryby dorwałeś - szkoda, że tylko 3 szt. - tak sobie myśle, że mała grupa miałaby świetne warunki w Twojej bańce.
Wiem, że powinny żyć w grupie. Nie planowałem tych ryb, także muszę zastanowić się co z nimi będzie. Mam za mały zbiornik na powiedzmy 6szt. Co z obsadą docelową? Dalej czekasz czy juz olałeś temat?
Znalazłem na alledrogo, ale koleś wysyła tylko przy bezpośrednim połączeniu swojej mieściny z miejscem docelowy, a takowego nie ma. Nie za bardzo uśmiech mi się wyprawa do Łowicza, chociaż zapewne tym się skończy.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #87 : Luty 17, 2012, 20:26:17 » |
|
Wiem, że powinny żyć w grupie. Nie planowałem tych ryb, także muszę zastanowić się co z nimi będzie. Mam za mały zbiornik na powiedzmy 6szt.
Jak sam powiedziałeś - i tak mają zdecydowanie lepiej niz wcześniej, czy to w swoim towarzystwie czy bez Znalazłem na alledrogo, ale koleś wysyła tylko przy bezpośrednim połączeniu swojej mieściny z miejscem docelowy, a takowego nie ma. Nie za bardzo uśmiech mi się wyprawa do Łowicza, chociaż zapewne tym się skończy. Czego sie nie robi 'dla akwarystyki
|
|
|
|
|
|
|
Burza
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #88 : Luty 20, 2012, 16:52:04 » |
|
Jak Wygotowałeś taki duży korzeń ?
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #89 : Luty 20, 2012, 17:10:24 » |
|
Jak Wygotowałeś taki duży korzeń ? Na pierwszej stronie jest zdjęcie przedstawiające dwa "parniki". W moich stronach na wsiach czasami jeszcze ludzie używają ich do gotowania paszy zwierzętom hodowlanym. Palenisko masz u dołu, a u góry wielki zbiornik z wodą do którego ładujesz korzenie i gałęzie.
|
|
|
|
|
|
|
|