badrass
Bywalec
Mówi sie trudno i płynie sie dalej...
|
|
« Odpowiedz #15 : Styczeń 19, 2018, 11:24:29 » |
|
A mnie tak kusi - chociaż miejsca brak - postawić byle kostkę.... Taką nawet nijaką aby woda była i aby było słuchać plusk wody. No i ten zapach jak się pochylę... chyba tego mi najbardziej brakuje...
|
|
|
|
Było.... wiele baniaków ale najbardziej tęsknię do tego pierwszego, gdzie nie miałem żadnych doswiadczeń, a każdy nowy listek zielska cieszył, aż serducho kołatało.
|
|
|
owlman
|
|
« Odpowiedz #16 : Styczeń 19, 2018, 20:19:08 » |
|
Ja musialem na chwile /dluzsza chwile / zawiesic akwarystyke na haku - przeprowadzka , remonty i takie tam ... ale ; mam juz ugadane , uzgodnione , zaplanowane , przesadzone - Juwel Rio 450 . - hehehe . Tak ze ..., zaczynamy od poczatku . Mysle ,ze wczesna wiosna . Juz nie moge sie doczekac . A jesli chodzi o forum to najbardziej brak wiecznie klocacych sie bab
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 19, 2018, 20:21:24 wysłane przez owlman »
|
|
|
|
|
badrass
Bywalec
Mówi sie trudno i płynie sie dalej...
|
|
« Odpowiedz #17 : Styczeń 20, 2018, 19:30:21 » |
|
A jesli chodzi o forum to najbardziej brak wiecznie klocacych sie bab Przeszły na morszczynę, bo modna się robi.
|
|
|
|
Było.... wiele baniaków ale najbardziej tęsknię do tego pierwszego, gdzie nie miałem żadnych doswiadczeń, a każdy nowy listek zielska cieszył, aż serducho kołatało.
|
|
|
Kadafix
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #18 : Styczeń 25, 2018, 18:40:31 » |
|
Proponuje, aby każdy kto ma coś wody w baniaku pochwalił się nią w galerii. Miło by się pooglądało co się u innych pozmieniało.
|
|
|
|
Gdy Ci smutno, gdy Ci źle, weź akwarium, popatrz w nie.
|
|
|
szakallo
Bywalec
Bo rybka lubi pływać.
|
|
« Odpowiedz #19 : Luty 05, 2018, 19:07:06 » |
|
Na na dzień dzisiejszy też jestem jedną nogą na budowie domu a drugą w pracy więc na razie akwarium stoi i czeka. Ale się chyba zdenerwuję i odpalę od nowa 112
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #20 : Luty 20, 2018, 16:10:44 » |
|
Nie jestem cwaniak więc zabiorę głos. Panowie, forum padło i nie ma co się łudzić, że wrócą dawne dzieje. Sam zaglądam raz na kilka m-cy. Proza życia, co prawda przeniosłem się na inne fora nie związane z akwarystyką i tam się udzielam, ale "dawne nie wróci".
|
|
|
|
|
|
|
Ropek
|
|
« Odpowiedz #21 : Luty 20, 2018, 16:32:01 » |
|
Wracam do tematu po 10 latach przerwy, konto tutaj mam od 2004r. Szukam miejsca do wymiany inofrmacji, a właściwie wystarczyłaby grupa kiludziesięciu doświadczonych ludzi, żeby sobie pogadać. Gdyby się udało tutaj taką zorganizować byłoby super.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #22 : Luty 22, 2018, 22:13:27 » |
|
Nie jestem cwaniak więc zabiorę głos. Panowie, forum padło i nie ma co się łudzić, że wrócą dawne dzieje. Sam zaglądam raz na kilka m-cy. Proza życia, co prawda przeniosłem się na inne fora nie związane z akwarystyką i tam się udzielam, ale "dawne nie wróci".
Ludzie małej wiary. Forum ożyje niczym feniks z popiołów. Poczekajcie, tylko wróci Mirmil i jak mu tam - anubias czy anubis i wszystko będzie dobrze 😉 Swoją drogą, ciekawe ile właściciel dokłada do interesu, bo z reklam portal nie utrzyma się na pewno.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #23 : Luty 22, 2018, 22:14:42 » |
|
Wracam do tematu po 10 latach przerwy, konto tutaj mam od 2004r. Szukam miejsca do wymiany inofrmacji, a właściwie wystarczyłaby grupa kiludziesięciu doświadczonych ludzi, żeby sobie pogadać. Gdyby się udało tutaj taką zorganizować byłoby super.
Kurczaczek, to ja zacznę. Fajną masz ksywę 😉
|
|
|
|
|
|
|
Ropek
|
|
« Odpowiedz #24 : Luty 23, 2018, 17:18:49 » |
|
heh, dzieki! Jakoś trzeba zacząć
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #25 : Wrzesień 11, 2018, 13:01:25 » |
|
Kurde, ja jestem Żyjecie jeszcze? Pokłóciłbym się z jakimś piewcą prawd objawionych edit: shit, widzę, że nawet ciągle moderatorem jestem
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #26 : Wrzesień 11, 2018, 18:38:29 » |
|
Tylko nie ma czego moderować. Jak pisałem wcześniej forum zdechło i koniec. Trzeba się z tym pogodzić.
|
|
|
|
|
|
|
owlman
|
|
« Odpowiedz #27 : Wrzesień 11, 2018, 19:04:50 » |
|
Czesc . Nom ... tylko zombie przenikaja pare razy w roku . Nawet wystawilem pierwszy raz swoje akwarium w galerii na zachete .... i nic .
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #28 : Wrzesień 12, 2018, 06:16:15 » |
|
No zdechło. Tak se napisałem bo wszedłem tu pierwszy raz od nie wiem kiedy A kiedyś były nawet jakieś zaawansowane plany imprezy integracyjnej
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #29 : Październik 31, 2018, 13:58:53 » |
|
Kurde, ja jestem Żyjecie jeszcze? Pokłóciłbym się z jakimś piewcą prawd objawionych edit: shit, widzę, że nawet ciągle moderatorem jestem O w mordę, Ducze napisał, a ja przegapiłem. Ale mam wytłumaczenie, bo buduję dom i za cholerę czasu nie mam. Mimo wszystko z chęcią kopnalbym jakiegoś mirmila w jaja.
|
|
|
|
|
|
|
|