Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: nowy serwis akwarystyczny  (Przeczytany 2007 razy)
adam_niunia
Nowy
*

« : Sierpień 30, 2005, 22:26:49 »

Witam. Od niedawna działa nowy serwis akwarystyczny www.twoje-akwarium.pl
Mimo ze jest nowy to widzę ze szybko się rozrasta:) Umieściłem tam swoje akwarium w galerii konkursowej i.... niestety byli lepsi:(

Ale wygrałem wgłębkę za to że głosowałem:)

Polecam wszystkim!!

Pozdrawiam:)
Harpia
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Sierpień 31, 2005, 13:56:11 »

A który to już z rzędu serwis akwarystyczny? :roll:

www.fretki.org.pl - największa fretkowa strona w Polsce!
http://forum.fretki.org.pl/index.php - fretkowe forum.
sir Michael
Bywalec

« Odpowiedz #2 : Sierpień 31, 2005, 14:47:15 »

Cytat: Harpia
A który to już z rzędu serwis akwarystyczny? :roll:

Też mnie to wkurza.

Do Adam_Niunia i innych:
Adres strony, serwisu, czy czegokolwiek piszcie w podpisach, to bez wątpienia zapewni i mniej nerwów nam, i większą popularność wam  :wink: . Z tekstu typu "jest nowy super serwis akwarystyczny, włazić: www.adres.serwisu.pl, nic nie wynika, nikt raczej nie ma ochoty tam zaglądać. Natomiast osoby, które przeczytają jakiś ciekawy post, a pod spodem podpis w stylu "zapraszam na moją stronę - www.mojastrona.fiu.pl", to istnieje duże prawdopodobieństwo, że zajrzą.
mdramski
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Sierpień 31, 2005, 15:05:29 »

Jestem administratorem na innym forum. Mamy tam coś takiego jak regulamin. Mówi on między innymi o zakazie reklamy innych serwisów. Może po prostu zrobić coś podobnego tutaj (uwaga do Przemka Smiley ) ?
Sebastian
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Sierpień 31, 2005, 17:35:05 »

Może po prostu zrobić coś podobnego tutaj (uwaga do Przemka  ) ?

Ten temat już był przerabiany, była też ankieta. Ostateczna wypowiedź Przemka brzmiała:

OK, więc zgodnie z wolą "ludu" usuwam tego typu tematy (dot. reklamy innych for), jak również moderatorzy mogą to robić.
Dopuszczam jednak zaproszenia na strony ogólnoakwarystyczne, oraz adresy stron (również forów) w podpisach. Jednak prosiłbym o niestosowanie banerów reklamujących fora i chaty w podpisach.

385 l - dyskowce
mdramski
Super aktywny

« Odpowiedz #5 : Sierpień 31, 2005, 18:55:37 »

Zgadza się, ale niech takie coś widnieje w każdym dziale. Wówczas moderator od razu może zablokować, a następnie skasować dany temat za naruszenie regulaminu forum. On nie może istnieć jedynie wirtualnie. Na tamtym forum wprowadzenie jasnych zasad, które możesz przeczytać w każdej chwili, rozwiązało wiele problemów.
Przemek
Administrator
Super aktywny

« Odpowiedz #6 : Sierpień 31, 2005, 20:56:34 »

Po pierwsze zgodnie z tym co już ustalaliśmy wcale nie mam nic przeciwko, żeby któryś z moderatorów usunał taki temat jak ten.

Ale macie rację - jasny regulamin dostępny w każdej chwili powinien być.
Postaram się w niedługim czasie coś naskrobać.

Pozdrawiam
Admin
-----------------------------
500l - akwarium towarzyskie
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: