Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 27
  Drukuj  
Autor Wątek: Gdzie w... kupię... ?  (Przeczytany 156391 razy)
Aniape
Super aktywny

gg 13198444

« Odpowiedz #105 : Lipiec 19, 2007, 20:52:41 »

Może po prostu trafiłam na ich gorszy dzień Wink
Zdarza się. A  pognałam do nich bo mieszkałam ponad 20 lat na Gocławiu i tak z sentymentu... Grin

Teraz mieszkam niedaleko Diskusa  Grin

Byłam tam ostatnio i sprzedawcy byli przemili. Powiedzieli, że spoko doradzą mi obsadę roślin a jak się wcześniej umówię, to możemy rozrysować całe akwarium. oczywiście, jeśli kupię u nich rośliny to projekt będzie gratis  Grin  (taki żart)
Bardzo mi się tam podobało. Ceny troszkę mniej ale cóż....

"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
malzonka
Super aktywny

« Odpowiedz #106 : Lipiec 20, 2007, 08:29:53 »

No niestety, ale chyba najdrożej jeszcze nie jest. Natomiast można oczoplasu dostać Wink
Ja na Goclawiu mieszkam od 24 lat Wink
delTORO
Stały użytkownik

« Odpowiedz #107 : Lipiec 20, 2007, 08:49:53 »

A może ktoś widział w sklepie Pseudepiplatys annulatus - szczupieńczyk karłowaty. Jeżeli tak to proszę o namiary na sklep
delTORO

112L
L260, L201, otocinclus affinis
Fundulopanchax nigerianus innidere
Microgeophagus ramirezi
micgal
Nowy
*

« Odpowiedz #108 : Lipiec 25, 2007, 11:24:56 »

gdzie kupię gurami całujące w warszawie??

gdzie kupie ducha amazońskiego w warszawie??

gdzie kupię suma afrykańskiego w warszawie??

gdzie kupię gurami czekoladowe w warszawie??

gdzie kupię pictusa w warszawie??
Danio12345
Stały użytkownik

« Odpowiedz #109 : Sierpień 05, 2007, 08:53:14 »

Jeśli ktoś pochodzi z Tychów to może będze wiedział. Gdzie w Tychach jest jakiś dobry sklep akwarystyczny?
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #110 : Sierpień 05, 2007, 09:44:23 »

Teraz JA!!! heeh czy kakadu duble red dostane tylko na giełdzie, czy w jakiś zoolog. mogę szukać?

No chyba znacie miasto-krakow  Roll Eyes Wink

Pozdrawiam, Magda.
numiko
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #111 : Sierpień 06, 2007, 13:27:42 »

Magdallenah - powiem tak: są ale w Galerii Krakowskiej :/ Były na Kazimierza i w Szopie koło Kleparza. (W szopie kupowałam - nie bylo problemów, zdrowe, wybarwione). Teraz nie ma ani tu ani tu - ale jeśli jesteś cierpliwa - to w Szopie możesz zamówić i będą jakoś na początku września. Ja też zamawiałam i przywieźli nawet więcej niż chciałam Smiley A jeśli brakuje Ci cierpliwości to pozostaje wiejąca grozą Galeria Wink

PS: Mam nadzieję, że tego posta przeczyta również Bogdan W., gdyż wiem, że jest zainteresowany kakadu Smiley
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #112 : Sierpień 06, 2007, 13:51:30 »

ojj wiejąca grozą galeria  Grin jednak popytam w szopie i na giełdzie, a wy konieczności w GKr. Dzx wielkie  Kiss

Pozdrawiam, Magda.
Torro
Stały użytkownik

« Odpowiedz #113 : Sierpień 06, 2007, 16:09:22 »

Witam

@Danio12345-jeżeli zależy Ci na ładnych i ciekawych roślinach to wybierz się do Mikołowa -sklep w centrum, budynek PTTK.(ryby też ok, sprzętu mało)

Tychy- budynek Teatru Małego-wejście z boku-ryby są choć średnio, rośliny - słabo, sprzętu trochę jest ale wyboru wielkiego nie ma.(w piątki dostawa żywego wodzienia-polecam  Grin)

pozdr.Torro
przyjaciolka Zenona :)
Stały użytkownik

« Odpowiedz #114 : Sierpień 10, 2007, 22:05:12 »

Numiko i Magdallenah widzialyscie gdzies pielegniczki  boliwijskie  borelli  trojprega ?? KRK oczywiscie  Grin papa
« Ostatnia zmiana: Sierpień 10, 2007, 22:07:12 wysłane przez przyjaciolka Zenona :) » Zapisane

Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #115 : Sierpień 12, 2007, 20:11:42 »

oczywiście szukaj na balickej we wtorek ok godziny 12-15 trzeba pytać, nie zawsze mają natomiast chyba mogą sprowadzić na inny wtorek. Możesz też dać ogłoszenie np. na forum apisto Smiley pytaj też w sklepach wyżej wymienionych Cheesy

Pozdrawiam, Magda.
Stały użytkownik

« Odpowiedz #116 : Sierpień 12, 2007, 21:38:20 »

oczywiście szukaj na balickej we wtorek ok godziny 12-15 trzeba pytać,

a kupilas tam kiedys zdrowe rybki?? kupilam tam 5ramirezek i wszystkie padly wiec juz sie zrazilam, chyba ze mozesz mi polecic <opisac> jakiegos uczcviwego sprzedawce boo nie mialam przyjemnosci poznac  Undecided ale roslinki maja ok jade po pelie w ten wtorek to moze sie przypadkiem spotkamy  papa papa

Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #117 : Sierpień 12, 2007, 22:05:42 »

hehe mam nadzieję że sie spotkamy, bo też zamierzam jechać Smiley Ja na gieldzie nie kupiłam ryb ale niektórzy sobie chwalą jakiś tam ludzików Tongue Natomiast rośliny już tam raczej kupwać nie będę... a nie wiem czemu :/ jakiś taki ten sprzedawca zawsze ma mnie w d... nosie gdy o coś się pytam (ja po łacinie wale a ten, yhyghhtt, yyyhygg-spadaj mała mam klijentów) a inny mają mniejszy "asortyment" niż on (jak wchodzisz na prawo)... a wogule drogie są rośliny, pellie na gieldzie kupowałam za 12zł taki malutki kawałeczek, no i tyle ślimaczyny na roślinach siedzi że zaczynają mi się ampularie z zatoczkami i rozdętkami śnić Cheesy

PozdrMagda papa

Pozdrawiam, Magda.
numiko
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #118 : Sierpień 13, 2007, 08:22:44 »

Przyjaciółko Zenona - no cóż może nie łatwo o te rybki - przyznaję, że nie widziałam ich w żadnym ze sklepów ostatnio... Ale mimo wszystko ja nie zdecydowałabym się na kupowanie na giełdzie ryb... Wolałabym nawet miesiąc czekać na zamówienie do sklepu - dodam zaufanego sklepu. Popytaj na Kazimierza - ostatnio mieli jakąś dostawę bodajże  Roll Eyes A jak nie to zapraszam do Szopa w pobliżu Kleparza - tam z kolei dostawa się szykuje niebawem.
Pozdrawiam!
Stały użytkownik

« Odpowiedz #119 : Sierpień 13, 2007, 17:05:15 »

Popytaj na Kazimierza - ostatnio mieli jakąś dostawę bodajże  Roll Eyes A jak nie to zapraszam do Szopa w pobliżu Kleparza - tam z kolei dostawa się szykuje niebawem.

bylam dzis na Kazimierza, Lenartowicza, kontrolnie na Batorego i w holenderskim na Mlynskiej....nigdzie nie ma , szukalam tez tego Szopa o ktorym piszesz w okolicach Kleparza ale nie znalazlam, gdzie to jest dokladnie?? wlasnie nie mam zaufanego sklepu wiec pytam Was Smiley ostatnio kupowalam rybki jakies 5lat temu Roll Eyes

w holendeerskim byc moze moga sprowadzic ale nic pewnego tylko ze tam jest straaaaaaaasznie drogo  Shocked Shocked
na Lenartowicza tez moze we wrzesniu, bylam tam 1rwszy raz i nie jestem przekonana co do tego sklepu, szczegolnie zapach odrzuca  Tongue
na Kazimierza nie ma i powiedzial ze pewnie nie bedzie

drogie są rośliny, pellie na gieldzie kupowałam za 12zł taki malutki kawałeczek, no i tyle ślimaczyny na roślinach siedzi że zaczynają mi się ampularie z zatoczkami i rozdętkami śnić Cheesy

PozdrMagda papa

wlasnie jade po pelie i kabombe albo cos podobnego sama nie wiem co bedzie pasowac Tongue pewnie sie spotkamy przypadkiem moze Cie poznam po zdjeciu, ale jak bedziesz widziala jakas ofiare szukajaca nie wiadomo czego to pewbnie bede ja  Grin
« Ostatnia zmiana: Sierpień 13, 2007, 17:23:20 wysłane przez przyjaciolka Zenona :) » Zapisane

Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 27
  Drukuj  

Skocz do: