Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27
  Drukuj  
Autor Wątek: Gdzie w... kupię... ?  (Przeczytany 156235 razy)
Yria
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #120 : Sierpień 13, 2007, 18:29:13 »

Gdzie dostane we Wrocławiu samiczki prętnika? Obojętnie jakiego...jestem już tak zdesperowana że kupią każde a potem dokupie samca.
numiko
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #121 : Sierpień 13, 2007, 18:33:42 »

Przyjaciółko Zenona - Szop jest na ul. Śląskiej - mam nadzieję, że nic nie pokręciłam  Roll Eyes Jeśli pójdziesz z przystanku Nowy Kleparz w stronę Placu Inwalidów to jest to pierwsza przecznica po prawej stronie. Jak skręcisz to kilka metrów dalej po prawej stronie jest niepozorny sklep zoologiczny. W razie dalszych kłopotów - pisz - mieszkam blisko to Cię zaprowadzę  Grin
Pozdrawiam!
przyjaciolka Zenona :)
Stały użytkownik

« Odpowiedz #122 : Sierpień 13, 2007, 21:30:37 »

Dzieki Numiko mysle ze trafie  Wink

Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #123 : Sierpień 13, 2007, 21:33:08 »

mam nadzieję, że nic nie pokręciłam

Jasne że nie  Cheesy - http://www.zumi.pl/411284,ZOOszop_Sklep_Zoologiczny_Firmy_Zona,Krakow,firma.html

Pozdrawiam, Magda.
Stały użytkownik

« Odpowiedz #124 : Sierpień 13, 2007, 21:38:06 »

jeszcze na Filipa podobno jest jakis wiecie cos o tym??

numiko
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #125 : Sierpień 14, 2007, 07:13:02 »

Jest. Ale zarówno na Filipa jak i na Batorego nie polecam - brak przekonania... Rybki nie zawsze zdrowe, wybór kiepski...
Powiem może tak: polegam tylko na sklepach:
1. ul. Kazimierza Wielkiego - Ży-rafa
2. ul. Warneńczyka - Vivarium
3. ul. Śląska - Szop

Mieszane uczucia zaś mam do takich sklepów jak na ul. św. Marka, ul. Rusznikarska (ostatnio myślałam już, że przywlekłam stamtąd jakieś paskudztwo ale to był fałszywy alarm na szczęście - choć muszę przyznać, że mają spory asortyment, a we wrześniu będzie lepiej bo będą jakieś dostawy) i jakoś nie mogę się przekonać do Leo na Lenartowicza. Nie byłam jeszcze natomiast na Młyńskiej. Ale sklepy to temat rzeka  Wink
Pozdrawiam!
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #126 : Sierpień 14, 2007, 08:54:26 »

2. ul. Warneńczyka - Vivarium
A byłaś może w Vivarium ostatnio?

Pozdrawiam, Magda.
numiko
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #127 : Sierpień 14, 2007, 09:08:09 »

Już kawał czasu nie odwiedzałam Vivarium - wszystko kupowałam na Kazimierza i Szopie. A czemu pytasz Magdallenah? Coś nie tak z tym sklepem? Od wiosny chyba tam nie byłam...  Tongue
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #128 : Sierpień 14, 2007, 09:14:35 »

no właśnie... jak jechałam w góry pare dni temu to go nie widziałam na werneńca, ale to jest "wieczny" sklep, mam nadzieję że nie padł Sad

Pozdrawiam, Magda.
numiko
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #129 : Sierpień 14, 2007, 09:19:45 »

Shocked Chyba nie mówisz serio?? Narazie się tam nie wybieram ale jak będziesz coś wiedziała Magdallenah - to proszę daj znać - żebym sie nie wypuściła... Szkoda by było... i to bardzo - a może tylko urlopik?? hmm...
Pozdrawiam!
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #130 : Sierpień 14, 2007, 09:26:15 »

pamiętarz ale oni mieli na wystawie takie terrarium z kameleonikiem, rzucało się w oczy jak przechodizłam przez kalwaryjską, a teraz... obuwie, nie wiem może nie patrzyłam tak głęboko... może się myle, w każdym razie jak wróce z wakacji we wrześniu pojadę tam Smiley i tak muszę po zwiedzać za rybami, i zamawiać Cheesy

Pozdrawiam, Magda.
Stały użytkownik

« Odpowiedz #131 : Sierpień 15, 2007, 16:40:50 »

no i w Szopie tez nie ma  Sad Sad juz sama nie wiem, chyba zrezygnuje z nich i kupie ramirezki...tylko ze ostatnio sie do nich zrazilam i dlatego chcialam izaczac od latwiejszego gatunku, a moze kakadu.....
NUMIKO pisalas ze masz wolna parke kakadu czy to aktualne?? chetnie odkupie jezeli tak  Cheesy

z gory przepraszam ze odbieglam od tematu  Tongue

numiko
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #132 : Sierpień 16, 2007, 07:38:38 »

Przyjaciółko Zenona - narazie to nieaktualne z moimi kakadu - a ponadto nawet jeśli będą do oddania to pierwszeństwo przypada Bogdanowi - bo już mu wcześniej o tym pisałam  Tongue Ale jak coś - jesteś następna w kolejce i będę o Tobie pamiętała!  Smiley
Pozdrawiam!
PS - Jesli się nie boisz - kakadu są bodajże (przynajmniej jakis czas temu były) w Galerii Krakowskiej. Możesz kupić i przeprowadzić solidną kwarantannę.
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #133 : Sierpień 16, 2007, 10:29:04 »

no są w GK, ale jakoś mnie od nich... odstrasza, prrrr

Ale może lepiej w M1, tam się trocho poprawiło a wybór większy. Jak pojedziesz do H&M to zajżyj Grin

Pozdrawiam, Magda.
Stały użytkownik

« Odpowiedz #134 : Sierpień 16, 2007, 15:28:25 »

PS - Jesli się nie boisz - kakadu są bodajże (przynajmniej jakis czas temu były) w Galerii Krakowskiej. Możesz kupić i przeprowadzić solidną kwarantannę.

nie ma szans Wink Wink

Tongue Ale jak coś - jesteś następna w kolejce i będę o Tobie pamiętała!  Smiley

dzieki milo z Twojej strony, pozdrawiam  papa

Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27
  Drukuj  

Skocz do: