Raffy
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #45 : Grudzień 15, 2005, 16:14:50 » |
|
mam nadzieję, że będzie jeszcze wieeele konkursów Mam też również, ale cichutką nadzieję - że następny konkurs będzie łatwiejszy i nie będzie wymagało cyfrówki, ale blok + ołówek i kredki czy coś
|
|
|
|
Zawód : akwarysta... Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi... NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
|
|
|
Komandos
Super aktywny
Zambrów
|
|
« Odpowiedz #46 : Grudzień 15, 2005, 16:16:50 » |
|
no właśnie, dałem pomysł przed konkursem żeby tym razem zrobić konkurs na najleprzy rysunek np. na paincie, ale tylko jedna osoba na to głosowała
|
|
|
|
Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami
|
|
|
chemick
Nowy
|
|
« Odpowiedz #47 : Grudzień 15, 2005, 16:32:08 » |
|
Mam propozycje dotyczaca samego glosowania. Obecna metoda ma sporo wad, kilka bardzo dobrych fotek nie dostalo ani jednego glosu! Moja propozycja to ocena kazdej z prac/fotografii w skali od 1 do 10(na przyklad), pozniej obliczenie sredniej glosow dla kazdej pracy.
|
|
|
|
|
|
|
Kotek92
Bywalec
Zielona Góra
|
|
« Odpowiedz #48 : Grudzień 15, 2005, 17:30:02 » |
|
Chemick ma racje ale moze w skali 1 do 5 i wtedy to bylo by dobrze i prostrzej :wink:
a pozniej np 3 zdjecia przechodza do 2 tury gdzie sie wszystko wyjasni Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #49 : Grudzień 15, 2005, 17:41:56 » |
|
Dobry pomysł Chemick. Na razie temat następnego konkursu odłóżmy na potem.
|
|
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #50 : Grudzień 17, 2005, 22:27:05 » |
|
Wyniki dzisiejszego lotto ( www.lotto.pl) - wg zasad jakie podałem, na czerwono są numery głosujących, którzy otrzymają upominki. Wylosowane osoby, czyli lukas, A-smi, Agnieszka, Ropek, Kotek92 proszę o wysłanie mi mailem swoich adresów.
|
|
|
|
|
|
|
Kotek92
Bywalec
Zielona Góra
|
|
« Odpowiedz #51 : Grudzień 18, 2005, 10:25:34 » |
|
a mozna wiedziec jakie sa nagrodyy?? :wink: POzdro zaraz Ci przysywam adres
|
|
|
|
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #52 : Grudzień 18, 2005, 13:13:32 » |
|
Nagrody to kalendarz akwarystyczny, koszulka i dlugopis. A tak poza tym jest pod wrazeniem bo do tej pory nigdy nic nie wygralem. Zawsze musialem sam sobie cos kupic :wink: .
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
rob1979
Stały użytkownik
www.zobaczsiebie.pl
|
|
« Odpowiedz #53 : Grudzień 18, 2005, 16:42:38 » |
|
Bardzo fajne te konkursy fotograficzne na forum Wodnego Świata! Zadziwiająca jest jedynie fatalna frekwencja użytkowników forum przy okazji głosowania. Utwiedza to tylko w przekonaniu, że Polacy nie dorośli do demokracji... hehe... Na przyszłość (przy okazji kolejnego konkursu) o możliwości oddawania głosów należałoby informować w dziale głównym forum (w formie ogłoszenia - każdego dnia - dopóki jest możliwość głosowania!) Niezłym pomysłem jest też rozsyłanie prywatnych wiadomości do użytkowników - nawet w formie mejla! pozdrawiam i czekam na kolejny konkurs! Może temat będzie łatwiejszy...
|
|
|
|
|
|
|
Kotek92
Bywalec
Zielona Góra
|
|
« Odpowiedz #54 : Styczeń 03, 2006, 16:05:38 » |
|
Moze juz wartoi zglosic nastepny konkurs albo w najblizszym czasie bo jak ktos tu napisal dopiero bedzie za pol roku a moza za wiecej. Wiec jak teraz bysmy wybrali temat i znowu by bylby trudny (takie sa najlepsze) to by bylo wicej prac i wogule , kazdy by mial szanse. Co o tym sasidzie :?: Jak cos to ja juz mam pare propozycji :wink:
pozdro
|
|
|
|
|
|
|
Komandos
Super aktywny
Zambrów
|
|
« Odpowiedz #55 : Styczeń 03, 2006, 21:03:13 » |
|
Nie myślisz że było by to dziwne?? Prace by były przygotowane i wogule a rozstrzygnięcie konkursu dopiero za pół roku. Zreszto co to by był za konkurs. Oto w tym chodzi żeby zrobić coś fajnego w krótkim czasie
|
|
|
|
Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami
|
|
|
Kotek92
Bywalec
Zielona Góra
|
|
« Odpowiedz #56 : Styczeń 03, 2006, 21:16:30 » |
|
No moze masz racje :wink:
|
|
|
|
|
|
|
mdramski
|
|
« Odpowiedz #57 : Styczeń 03, 2006, 21:48:20 » |
|
Podejrzewam, że to zależy od sponsorów. Przemek przecież sam nie będzie wszystkiego fundował Ewentualnie możemy czasem sami się składać na nagrody, ale nie wiem czy to by wypaliło. Pomysł zapewne do przedyskutowania.
|
|
|
|
|
|
|
Sebastian
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #58 : Styczeń 03, 2006, 23:08:31 » |
|
Na stronie głównej serwisu jest konkurs organizowany przez firmę AquaSzut, warto spróbować tym bardziej że pokarmy są dobre.
|
|
|
|
385 l - dyskowce
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #59 : Styczeń 04, 2006, 00:37:49 » |
|
Na stronie głównej serwisu jest konkurs organizowany przez firmę AquaSzut, warto spróbować tym bardziej że pokarmy są dobre.
I przynajmniej nie potrzeba mieć cyfrówki :wink:
|
|
|
|
|
|
|
|