szef1992
Gość
|
|
« Odpowiedz #15 : Luty 16, 2006, 18:01:33 » |
|
Jestem za działem DOWNLOAD . A mi ta książeczka działa odrazu . Nawet ciekawe info są w niej
|
|
|
|
|
|
|
Sheol
Dead eyes see no future..
Stały użytkownik
Vampire
|
|
« Odpowiedz #16 : Luty 16, 2006, 18:55:56 » |
|
No ja tam na codzien sie nie zastanawiam co jest legalne a co nie administrując strony torrentowe Ale na tego typu stronie/forum jak ta trzeba juz uważac na legalnosc plików A co do działu Download to bardzo fajny pomysł, ale to dodatkowy koszt serwera
|
|
|
|
Jak obiecał Mojżesz, podążamy do ziemi obiecanej... ..........................inni zwą ją piekłem...................... Rafael Krasa
|
|
|
bakuMGK
Super aktywny
Akwarystyka-hobby na całe życie.
|
|
« Odpowiedz #17 : Luty 17, 2006, 00:06:47 » |
|
a no trzeba uwazac bo sie ktos przyczepi i lipa bedzie, no ale mam nadzieje ze kazdy kto bedzie udostepnial dany plik zastanowi sie dobrze przed jego dodaniem :!:
|
|
|
|
8317910
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #18 : Luty 17, 2006, 08:07:36 » |
|
Muszę się zastanowić, dział download w portalu akwarystycznym to dość nietypowe rozwiązanie...
|
|
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
Bascerwill
Nowy
|
|
« Odpowiedz #19 : Luty 19, 2006, 02:27:58 » |
|
bardzo dobry pomysl:). Mozna by zainteresowac nim producentow ktorzy maja wiele materialow fimowych azeby udostepnili je jako bezplatna reklame... zawsze jakas wiedza tam sie czai:).. pozdrawiam
|
|
|
|
Basc
|
|
|
Góral
Tomek
Global Moderator
Bywalec
Przyjaciel Wiosny
|
|
« Odpowiedz #20 : Luty 19, 2006, 09:54:24 » |
|
hmmm.... a co w takim dziale się znajdzie? prócz tego jednego pliku. czy dysponujemy materiałami, które legalnie możemy udostępniać?
|
|
|
|
gg:1384140
|
|
|
kafarski
Gość
|
|
« Odpowiedz #21 : Luty 19, 2006, 12:18:52 » |
|
moze lepiej zrobić po prostu dział linki do różnych filmów w sieci i do stron jesli by ktoś takie znalazł?
|
|
|
|
|
|
|
Seboos
|
|
« Odpowiedz #22 : Luty 19, 2006, 15:42:25 » |
|
Linki do strona ... hmmm... i efekt bedzie taki ze polowa bedzie linkow do e-mule, torrent itp itd ... Pomijając fakt, że zazwyczaj większość rzeczy jest tam nielegalna to nie wsyzscy mają dostęp (np. zablokowane porty). A dział download to tylko propozycja, np wlasnie takie pdf-y, jakieś pomocne programiki itp itd.
|
|
|
|
|
|
|
Sebastian
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #23 : Luty 19, 2006, 16:13:29 » |
|
Myślę że dział download jest dobrym pomysłem i napewno znajdzie się coś co warto w nim umieścić. Jeśli chodzi o prawa autorskie to zawsze można poprosić o zgodę na umieszczzenie danego pliku, programu, nie sadze aby były z tym problemy. Zawsze można też coś od siebie dorzucić, ja mam np kilka kalkulatorów i tabel nad którymi trochę popracowałem.
|
|
|
|
385 l - dyskowce
|
|
|
truper
Nowy
|
|
« Odpowiedz #24 : Marzec 20, 2006, 13:29:57 » |
|
Cześć Tak się składa że wczoraj zassałem z netu książeczkę 129 stron. Możecie zobaczyć spis treści ( linki poniżej ) Jeśli ktoś będzie zainteresowany to mogę plik zapodać na serwerk ( mój ) i możecie zobie ściągnąć. Tylko nie wiem jak to się ma do omawianej tutaj legalności. A-H-A Jakość tego pliku jest idealna, nie tak jak na tych zdjęciach poniżej. http://www.pszowik.atupartner.pl/spis_1.jpghttp://www.pszowik.atupartner.pl/spis_2.jpgZatem czekam na wasze zdanie czy chcecie sobie to pobrać czy nie . Pozdrawiam
|
|
|
|
W planach 375l
|
|
|
MARCIN141115
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #25 : Marzec 20, 2006, 16:21:03 » |
|
niewiem jak inni ale ja chetnie ale cos tak czuje ze nie bede sam
|
|
|
|
|
|
|
goli_goli
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #26 : Marzec 20, 2006, 16:28:45 » |
|
ja też chętnie
|
|
|
|
|
|
|
Sheol
Dead eyes see no future..
Stały użytkownik
Vampire
|
|
« Odpowiedz #27 : Marzec 20, 2006, 16:44:03 » |
|
Nie pytaj:) Wrzuc na serwerek i udostepnij akwarystom
|
|
|
|
Jak obiecał Mojżesz, podążamy do ziemi obiecanej... ..........................inni zwą ją piekłem...................... Rafael Krasa
|
|
|
|
|
|