Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: co jeszcze do 80  (Przeczytany 1310 razy)
Artur_MAZ
Nowy
*

« : Marzec 21, 2006, 13:38:30 »

witam wszystkich
akwarium posiadam kilka tygodni mam 80l i w nim : po parce ( gupików, mieczyków, danio, ) molinezje - samczyk  chciałbym coś tam jeszcze wpuścić , nie wiem sam co.
prosze o Wasze sugestie.
Kazik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Marzec 21, 2006, 14:19:24 »

Duuuuuużo gipików i mnieczyków, 7 Neonów, jakieś fajne glonajady(tak ze dwa), pare pielęgnieczek kakadu

Przepraszam wszystkich że nie odpowiadałem na prywatne wiadomości ale nie mogłem przez dłóższy czas wejść na forum
Artur_MAZ
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Marzec 21, 2006, 14:31:45 »

z gupikami sie wstrzymam bo moja będzie miała młode nie wiem ile sie uchowa . dzięki za pozostałe typy.
czy do molinecji (samiec) trzeba samiczke  - nie mówie o jego potrzebach sako samca  Cheesy
Lukaszl
Stały użytkownik

« Odpowiedz #3 : Marzec 21, 2006, 14:36:23 »

Kazik piszesz bzdury.
dużo mieczyków? Te ryby potrzebują min. 100litrów. :Poczytaj sobie forum.  Danio jest stadnepara to za mało powiedzmy 6 sztuk będzie ok. na dno zbrojniki niebieskie powiedzmy dwa lubjeden i stadko (5) kirysów. Wstrzymaj się z pielęgniczkami kakadu. Je trzeba trzymać w haremie np. 1 samiec 3 samiczki.  Samiczka molinezji ok a neonki to inny biotop.  Poczytaj forum   pełno było postów podobnych do Twojego. Pozdrawiam

70litrów
brzanki różowe
brzanki sumatrzańskie
kirysy spiżowe
zbrojnik niebieski

please kliknij tylko: http://s1.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=44573
Kazik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #4 : Marzec 21, 2006, 14:45:06 »

,,Danio jest stadnepara to za mało powiedzmy 6 sztuk będzie ok. "
Co to z kąd to masz bo ja tego nie napisałem?? :?:

Przepraszam wszystkich że nie odpowiadałem na prywatne wiadomości ale nie mogłem przez dłóższy czas wejść na forum
bakuMGK
Super aktywny

Akwarystyka-hobby na całe życie.

« Odpowiedz #5 : Marzec 21, 2006, 14:51:30 »

to byla odpowiedz do obecnej obsady artura :wink: a nie cytat twojej wypowiedzi :wink:

8317910

Lukaszl
Stały użytkownik

« Odpowiedz #6 : Marzec 21, 2006, 15:10:24 »

Zgadza się baku. Proszę czytać dokładniej posty Kazik. Poza tym ty też masz niezły rybkowy misz-masz.

70litrów
brzanki różowe
brzanki sumatrzańskie
kirysy spiżowe
zbrojnik niebieski

please kliknij tylko: http://s1.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=44573
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: