Witam wszystkich. Postanowiłam podpiąć się pod temat i podzielić moimi wrażeniami z zakupów internetowych. Otóż serdecznie
odradzam kupowanie w tym sklepie
www.diskus-zoo.pl Zamówiłam w nim towar 20.08.08. Żadne cuda, tylko karma dla rybek i witaminki. Przelew puściłam 21.08.08., no i czekam. Nie mogąc się doczekać, wysłałam maila, nie dostałam na niego odp., wysłałam dwa następne i też nie zostałam zaszczycona żadną odpowiedzią. Zadzwoniłam i dowiedziałm się, że sprzedażą wysyłkową zajmuje się tylko szef i że będzie następnego dnia. Przesyłka w końcu dotarła 5.09.08, listem
zwykłym. Żarcie zapakowane było w kopertę, którą głupia listonoszka wetknęła do skrzynki i myślałam, że będę musiała użyć łomu żeby ją wyciągnąć. W końcu rozerwałam kopertę w skrzynce i po kawałku, z wielkim trudem wywlokłam jej zawartość. Po sprawdzeniu stwierdziłam, że zamiast Sera Goldy Royal jest Sera Goldy Color, jednego pokarmu brak, a 10 zł zwrócone za ten pokarm i przesyłkę, która miała być polecona, tkwi w opakowaniu witaminek. Brakowało tylko karteczki z napisem - bierz i spier... Znając możliwości naszej poczty, to cud, że przesyłka w ogóle dotarła. Ogólnie żenada. Spodziewałam się czegoś lepszego po sklepie, który reklamuje się jako największy w Wa-wie. Obsługa na poziomie nie Wa-wy, ale jakiegoś XIX - to wiecznego kmiotka, który przez całe życie nosa nie wyściubił poza swoje podwórko. Zastanawia mnie tylko po kiego grzyba zakładać sklep internetowy skoro nie ma się ochoty go obsługiwać?