Przemek
|
|
« : Kwiecień 21, 2006, 14:15:44 » |
|
Niedługo startujemy z trzecim konkursem Wodnego Świata !
Piszcie swoje propozycje czego powinien dotyczyć ten konkurs. Później zrobimy głosowanie. Myślę, że tym razem zrezygnujemy z fotki ryb, powinno być coś innego.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2006, 16:23:58 wysłane przez Przemek »
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
mdramski
|
|
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 21, 2006, 16:36:33 » |
|
No to może nierybiaste ?
|
|
|
|
|
|
|
kafarski
Gość
|
|
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 21, 2006, 17:27:52 » |
|
to może fotki roślin? ''portrety''?
|
|
|
|
|
|
|
lukas
Global Moderator
Super aktywny
into U'r eyes my face remains
|
|
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 21, 2006, 17:51:44 » |
|
a może trochę bardziej ogólny temat - nazwijmy go "akwarium w domu". Temat można w zasadzie interpretować dowolnie. To może być zarówno portret domownika na tle akwarium jak i zdjęcie pokoju w którym stoi zbiornik. Myśle, że taki temat daje pole do popisu i pozwala wyżyć się artystycznie. To byłaby taka odskocznia od bardziej technicznych zdjęć z 2 poprzednich edycji konkursu.
|
|
|
|
|
|
|
Dawid Zarzycki
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 22, 2006, 17:22:55 » |
|
Masz rację lukas, taki temat jest interesujący, z tym że wiele zbiorników jest w całości pokazanych na forum i w tym momencie będzie wiadomo czyj baniaczek jest czyj;] Jestem bardziej przychylny do pomysłu Kafarskiego z roślinkami. Może na przyklad "mała kompozycja roślinna"? powiedzmy grupa roślin na 20cm 2, albo po prostu jakiś portret Na kiedy przewidziany jest start konkursu?
|
|
|
|
kawałek mojego 300l:) (niedługo spróbuję foto zmienić)
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 22, 2006, 17:38:00 » |
|
Na kiedy przewidziany jest start konkursu?
Maj, termin dokładny podam potem.
|
|
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 22, 2006, 18:09:24 » |
|
No to może nierybiaste ?
jestem za
|
|
|
|
Zawód : akwarysta... Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi... NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
|
|
|
Pyszczok
Nowy
|
|
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 22, 2006, 18:37:23 » |
|
Ja też jestem za nierybiastymi
|
|
|
|
|
|
|
Komandos
Super aktywny
Zambrów
|
|
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 22, 2006, 19:29:25 » |
|
Nie, nie i jeszcze raz nie. Ponownie dajecie szanse tylko tym użytkownikow którzy są uzbrojeni w aparaty. A gdzie reszta?! My terz chcemy brać udziały w konkursach a nei tylko sie patrzec na wasze zdjęcia i czekać na wyniki! Dajcie nam szanse! Proponuje konkurs na najleprzy zrobiony rysunek (portret) ryby zrobiony w programie Paint (dlatego paint bo to chyba każdy ma i łatwo jest w nim rysować) Poprzednim razem odrzuciliście muj pomysł z wymówką że następnym razem go wybierzecie, a teraz co. Proszę o dokładne przemyślenie mojej wypowiedzi
|
|
|
|
Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami
|
|
|
Kotek92
Bywalec
Zielona Góra
|
|
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 22, 2006, 20:06:07 » |
|
jestem za pomysłem Komandos' a . Wtedy każdy ma szanse(choć sam mma aparat). Narysowanie ryby akwariowej to jest dobry pomysł.
|
|
|
|
|
|
|
mdramski
|
|
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 22, 2006, 20:10:07 » |
|
No już nie przedadzajcie, że nie macie aparatów. Do tego nie jest potrzebna cyfrówka. Robicie fotkę zwykłym aparatem i sporo zakładów zeskanuje je Wam na postać cyfrową. Jakość naprawdę porządna, bo nie robi się tego za pomocą zwykłych, domowych skanerów... Poza tym nie przesadzajmy z tym Paintem, bo jest to niestety beznadziejny program... Jeśli już to pobawcie się lepiej np. PhotoShopem czy czymś podobnym. Jeśli ktoś chce startować w konkursie, powinien się czymś wykazać, a nie chlapnąć parę kolorków w Paincie...
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2006, 20:13:52 wysłane przez mdramski »
|
|
|
|
|
Kotek92
Bywalec
Zielona Góra
|
|
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 22, 2006, 20:17:19 » |
|
Jeśli ktoś chce startować w konkursie, powinien się czymś wykazać, a nie chlapnąć parę kolorków w Paincie...
No i z tym sie zgadzam z Tobą odrazu zmieniłem zdanie . . . Zróbmy szybko głosowanie i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
mdramski
|
|
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 22, 2006, 20:19:16 » |
|
Jeżeli chcecie, aby to była praca w jakimś programie graficznym, to nie widzę przeciwwskazań, ale nie przesadzajmy z tym Paintem To jest dobry program, ale dla małoletnich dzieci, żeby sobie jakieś mazańce robiły
|
|
|
|
|
|
|
Kotek92
Bywalec
Zielona Góra
|
|
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 22, 2006, 20:28:47 » |
|
Może na przyklad "mała kompozycja roślinna"? powiedzmy grupa roślin na 20cm 2, albo po prostu jakiś portret Z tą kompozycją roślin to fajny pomysł. Mogą wyjść bardzo ciekawe i różne prace.Jakiś lasek, jakaś łąka . . . Ale jestem raz tak raz tak GŁOSOWANIE
|
|
|
|
|
|
|
Dawid Zarzycki
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 22, 2006, 21:32:08 » |
|
Tak, zróbmy głosowanie, tylko poczekajmy na więcej pomysłów:) Teraz przyszło mi jeszcze do głowy, że mogłoby być zdjęcie ryby jakoś ładnie przerobione "artystycznie" w dowolnym programie, np. w photoshopie.
|
|
|
|
kawałek mojego 300l:) (niedługo spróbuję foto zmienić)
|
|
|
|