Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: kto mógł zjeść glonojada??  (Przeczytany 6664 razy)
karol_ka
Nowy
*

« : Kwiecień 24, 2006, 18:58:37 »

Miałam małego glonojada. Od wczoraj nie widziałam glonojada. Był niewielki ale już od 2 tygodni w moim akwarium. Inne ryby go nie zaczepiły- mam danio, gupiki,molinezje i kiryski. Dla kogo mógł być to smakowity kasek, bo już nie wierze że się tak dobrze ukrył.
Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 24, 2006, 19:40:12 »

Spokojnie, poszukaj dobrze (za filtrem, grzałką etc). Ja swojego tez nie widzialem na początku przez pare dni. Jeśli niestety padł to powinny być jakieś szczątki (nie sądzę aby rybki mogły w ciągu nocy "opracować" zwłoki w całości).

lukas
Global Moderator
Super aktywny

into U'r eyes my face remains

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 24, 2006, 21:49:54 »

żadna z twoich ryb nie mogłaby go upolować. pewnie zdechł i się rozłożył albo gdzieś dobrze się ukrył.

karol_ka
Nowy
*

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 24, 2006, 21:54:26 »

Ale dlaczego zdechł. Spędziłam już dziś duzo czasu ma poszukiwaniach i nic nie widzę. Rozłożył się w 1noc, widziałam go jeszcze w sobotę??
lukas
Global Moderator
Super aktywny

into U'r eyes my face remains

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 24, 2006, 21:56:08 »

12h to wysatarczająco długo by po małym zbrojniku nie pozostał ślad

Wojtas126
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #5 : Lipiec 31, 2006, 14:05:46 »

czesc ja terzjak kupiłe glonojada to go nie widzialem ale o jakims czasie wyszedł z kryjówki nie było go chyba z 5 dni
Paul
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #6 : Lipiec 31, 2006, 19:51:08 »

ja miałem takie wydarzenie to znalazłem go martwego pod statkiem w aqwa Sad najprowdopodobniej przez chorobę bo wszystkie rybki wtedy odeszły tylko jedną odratowałem ale wymagała specjalnej troski ale i tak po 7 dniach odeszła
dagrzybek13
Gość
« Odpowiedz #7 : Październik 26, 2006, 16:07:20 »

a ja też miałem 5 glonojadów w obsadzie 4 skalary 2 razbory 2 żałobniczki 4 danio 5 prętników 1 kirysek no i 5 glonojadów do nie dawna minął miesiąc odkąd zauważyłem że wszystkie wyparowaly kogo to mogłabyć sprawka  Wściekły
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: