scigany
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #60 : Luty 09, 2008, 14:38:25 » |
|
po roslinki zawsze juz mam kolejke zaklepana
|
|
|
|
112l Neony, Krewetki ... i duzo roslin
|
|
|
QzyN
Nowy
|
|
« Odpowiedz #61 : Luty 11, 2008, 11:13:19 » |
|
No akwarium piękne - gratuluje - możesz zdradzić dozowanie nawozów - mam taki sam zabiornik i chciałbym sprawdzić twoją recepte - piszesz że nawozisz Nawoz Planta Gainer Macro, Ferro - codziennie i Classic przy podmianie - możesz podać dokładne ilości? Uzywam takiej samej mieszanki jednak ciągle nie mogę dopracować idealnej dawki a wygląda na to że Tobie udało się to w 101%
|
|
|
|
|
|
|
Mloodociany
Nowy
|
|
« Odpowiedz #62 : Luty 11, 2008, 20:15:04 » |
|
chyba dużo cię kosztuje utrzymanie tego cuda no nie?? Efekt masz zaczadzisty, mi się zejdzie zanim dojde do tego czegoś, a jescze ojciec mnie ktuje i mówi po co ci to
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek74
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #63 : Luty 12, 2008, 20:01:18 » |
|
chyba dużo cię kosztuje utrzymanie tego cuda no nie?? Efekt masz zaczadzisty, mi się zejdzie zanim dojde do tego czegoś, a jescze ojciec mnie ktuje i mówi po co ci to Nie pękaj młody początki są trudne a jak zrobisz fajne akwa to i ojcu sie spodoba
|
|
|
|
akwarium 200 l : 10 x kirysek pstry 3 x kirysek panda 4 x bocja wspaniała 2 x czarna molinezja 3 x skalar 10 x neon innesa 3 x ślimak ampularia
|
|
|
Mloodociany
Nowy
|
|
« Odpowiedz #64 : Luty 12, 2008, 20:10:43 » |
|
chyba dużo cię kosztuje utrzymanie tego cuda no nie?? Efekt masz zaczadzisty, mi się zejdzie zanim dojde do tego czegoś, a jescze ojciec mnie ktuje i mówi po co ci to Nie pękaj młody początki są trudne a jak zrobisz fajne akwa to i ojcu sie spodoba No powiem Ci ze tylko na to licze ale nie odbiegajmy sciganemu od tematu!
|
|
|
|
|
|
|
memozee
tańcząca z welonem
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #65 : Luty 18, 2008, 18:30:45 » |
|
chyba zacznę odprawiac modły przy zdjęciu tego baniaka (a właśnie, jest może jakiś patron akwariów? xP)
|
|
|
|
zbieram na szczęście, kto się dołoży? To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku.
|
|
|
janek123
Nowy
|
|
« Odpowiedz #66 : Luty 18, 2008, 19:25:44 » |
|
Akwarium piękne jak dla mnie najlepsze na forum ma swój urok pogratulować a co do patrona to nie mam pojęcia czy taki jest
|
|
|
|
|
|
|
scigany
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #67 : Marzec 13, 2008, 14:26:05 » |
|
dozowanie to dwie dawki dozownika ferro i jedna macro. Jeszcze jedna fote znalazlem, juz wrzucam widok raczej z dalsza, ale klimat ukazuje http://img210.imageshack.us/img210/6858/komputeraquasq7.jpg
|
|
|
|
112l Neony, Krewetki ... i duzo roslin
|
|
|
TURYSTA
Gość
|
|
« Odpowiedz #68 : Marzec 13, 2008, 14:45:28 » |
|
powiem tak ......... akwarium Nie myślałeś gdzie wystartować z nim ?
|
|
|
|
|
|
|
Idd
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #69 : Marzec 13, 2008, 17:06:52 » |
|
omg omg omg.
jak tylko zobaczyłam twoje akwa zaliczyłam odpad [dosłownie xd] szczeny . mam je na tapecie. jest boskie. też takie chcę.. ooch. suuper! trzymaj tak dalej bo naprawdę super jest.
|
|
|
|
60l. , 25l. ; D
|
|
|
FishLover :D
Nowy
|
|
« Odpowiedz #70 : Marzec 13, 2008, 20:47:38 » |
|
Łaał. Takiego akwa to tylko pozazdrościć Super busz. Rybki muszą się tam czuć doskonale ;]
|
|
|
|
Coś do 112 litrów. już niedługo )
|
|
|
szymczak16
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #71 : Marzec 29, 2008, 12:47:37 » |
|
Jak dla mnie to siódmy cud Jak dla mnie mogły by być tylko take aqw. z ładnie zarośniętmymi rośłinami Mam pytanko jak robisz przycinke to ty je tak przycinasz jak krzaki w ogrodzie ze są take okrągłe??
|
|
|
|
|
|
|
Misquamacus
|
|
« Odpowiedz #72 : Marzec 29, 2008, 13:05:07 » |
|
jejq ale glosi ja juz chyba 2 miesiąc sadze, wyłapuje wyrwaną, sadze, wyłapuje wyrwaną, sadzę czasem mam ochote przerobić kirysy i zbrojki na filety busz masz zawalisty fajna fota, jak ci ziele wyrasta z baniaka mi czasem tak ammanka robi jak zapomnę przyciąć, lub nie mam gdzie ścinki posadzić akwa nr. 1 na forum super, trzymaj się
|
|
|
|
>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<< >>>>>>>> www.fawa.pl <<<<<<<
|
|
|
|