Emi
|
|
« Odpowiedz #180 : Listopad 09, 2007, 12:16:58 » |
|
Tzy mi się wydaję czy Wasze akwa wystaje poza szafkę??
Wydaje Ci się. Tak dziwnie na zdjęciu wyszło. Akwarium jest dokładnie tej wielkości co szafka.
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #181 : Listopad 23, 2007, 15:18:13 » |
|
60 litrówka przestała istnieć za to w jej miejsce pojawiła się 144 której opis zamieściłam. Dziś wieczorem postaram się zrobić aktualniejsze zdjęcie bo to jest jeszcze bez docelowego światła i wszystkich żabienic robione 2 dni po starcie. Filtr, podłoże, korzenie oraz woda dojrzewały ponad miesiąc przed startem w składziku z dodatkiem starej wody do przyspieszenia dojrzewania więc ryby zostały wpuszczone już do prawie całkiem dojrzałego zbiornika następnego dnia po poskładaniu tego wszystkiego "do kupy" i jak tak patrzę na parametry to nie ma żadnych problemów.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2007, 15:24:37 wysłane przez Emi »
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny
I'm ;)
|
|
« Odpowiedz #182 : Listopad 23, 2007, 15:25:05 » |
|
pfee, pfee ohyda! a tak serio to fajna ta ameryka, tylko ten kokos pośrodku coś mi nie pasi.
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda.
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #183 : Listopad 23, 2007, 20:04:27 » |
|
Kokosa już nie ma za to jest olbrzymia żabienica wytargana ze 160 - zaktualizowałam fotę 144
|
|
|
|
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny
I'm ;)
|
|
« Odpowiedz #184 : Listopad 23, 2007, 20:05:54 » |
|
Extra wygląda, tylko napisz jakie ma wymiary
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda.
|
|
|
Tadeus
|
|
« Odpowiedz #185 : Listopad 23, 2007, 20:07:52 » |
|
Super ;] Ale ten poprzedni wystroj tych 144l byl lepszy (to dzisiejsze zdjecie z mniejsza iloscai roslin) . Ten jakis malo mroczny
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #186 : Listopad 23, 2007, 20:21:56 » |
|
Najchętniej zostawiłabym tam tylko nurzańca i tenellusa ale Seboos chce mieć żabienice więc nie ma z nim co dyskutować
|
|
|
|
|
|
|
5blue5
Bywalec
Nie ma lepszego od Neona Czerwonego!!!
|
|
« Odpowiedz #187 : Listopad 23, 2007, 23:19:52 » |
|
Nie no piękne .Czy sie nie mylę czy do akwarium 144l to ta pokrywa własnej roboty w chodzi w skład?
|
|
|
|
Widzew Łódź Prosta rzecz śnić ten sen tak niewinnie jak marzyciel Życie jak mecz jeden mecz który ważniejszy jest niż życie Spójrz na niebo poczuj siebie zanim złapiesz oddech
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #188 : Listopad 24, 2007, 00:59:59 » |
|
Tak, własna robota. Opis >>TUTAJ<<
|
|
|
|
|
|
|
ZANDER
Nowy
WITAM
|
|
« Odpowiedz #189 : Grudzień 08, 2007, 19:08:57 » |
|
Akwa jeszcze ujdą Ale popracujcie jeszcze nad nimi
|
|
|
|
|
|
|
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #190 : Grudzień 08, 2007, 20:06:16 » |
|
Akwa jeszcze ujdą Ale popracujcie jeszcze nad nimi Chętnie zobacze twoje
|
|
|
|
|
|
|
memozee
tańcząca z welonem
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #191 : Grudzień 08, 2007, 21:41:27 » |
|
Akwa jeszcze ujdą Ale popracujcie jeszcze nad nimi jak te "ujdą", to jestem ciekawa jak wygladają piękne akwaria , bo mnie wydaje sie, ze właśnie tak xD
|
|
|
|
zbieram na szczęście, kto się dołoży? To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku.
|
|
|
Seboos
|
|
« Odpowiedz #192 : Grudzień 09, 2007, 14:22:50 » |
|
Akwa jeszcze ujdą Ale popracujcie jeszcze nad nimi Rozszerz proszę wypowiedź ...
|
|
|
|
|
|
|
Misquamacus
|
|
« Odpowiedz #193 : Grudzień 11, 2007, 20:25:53 » |
|
a jak palety Seboos ? rosną ? fajne akwaria, mi najbardziej się podoba 160 ale Amazonka też niczego sobie, jednak ja wole więcej zielska
|
|
|
|
>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<< >>>>>>>> www.fawa.pl <<<<<<<
|
|
|
Seboos
|
|
« Odpowiedz #194 : Grudzień 11, 2007, 20:34:09 » |
|
Paletki rosną i mają się dobrze ... no i przestały być już takie płochliwe, przynajmniej część. Zaczynają podpływać nawet do szyby jak się zbliżamy. Jak tylko wyregulują się parametry wody, powędrują do większych akwa z obecnego kwarantannika.
|
|
|
|
|
|
|
|