Emi
|
|
« Odpowiedz #105 : Maj 16, 2007, 15:54:06 » |
|
Yyyy nie wiem Dostałam ten większy gratis na allegro do innych zakupów a ten mniejszy obrośnięty javajem to mahoń.
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
Patryk.ruda
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #106 : Maj 16, 2007, 18:43:26 » |
|
naprawdę prześliczne te akwa oby tak dalej
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #107 : Czerwiec 11, 2007, 07:40:57 » |
|
Zalałam wczoraj następne akwarium, sama nie wiem po co... chyba w celach testowych. Na razie będę tam testować nawozy i podłoże ale nie wygląda to najgorzej, zobaczymy co będzie za kilka tygoni Info w pierwszym poście.
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
raduciou
Nowy
|
|
« Odpowiedz #108 : Czerwiec 11, 2007, 08:35:17 » |
|
nawet ładnie się zapowiada... tylko...jakoś dziwnie wygląda... krótkie a wysokie... do tego chyba jeszcze profilowane? czy zdjęcie tak wyszło? może krewetkarium?
|
|
|
|
kontakt: gg:4268378
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny
I'm ;)
|
|
« Odpowiedz #109 : Czerwiec 11, 2007, 09:11:52 » |
|
Śliczności EMI !! Jak widze normalnie pistie to od razu szaleje
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda.
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #110 : Czerwiec 11, 2007, 09:38:42 » |
|
nawet ładnie się zapowiada... tylko...jakoś dziwnie wygląda... krótkie a wysokie... do tego chyba jeszcze profilowane? czy zdjęcie tak wyszło?
No ono jest takie dziwne - strasznie wysokie i wygląda z daleka jak okrągły, stary telewizor hihi. może krewetkarium? To będzie jakiś testowy zbiorniczek ale krewetki na pewno tam zamieszkają jak zlikwiduję 25 l. Na razie musi dojrzeć.
|
|
|
|
|
|
|
gurami999
Master of disaster
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #111 : Czerwiec 15, 2007, 20:03:40 » |
|
Krewetkarium rules . 112l i 60l też są
|
|
|
|
Akwarium 60l
5x neon czarny 6x neon czerwony 1x bystrzyk barwny 1x mieczyk
Mieczyk i bystrzyk ze starej obsady... I atak glonów...
|
|
|
helbards
|
|
« Odpowiedz #112 : Czerwiec 16, 2007, 08:25:47 » |
|
Jako początkujący , nie mam za dużo do powiedzenia...ale podoba mnie się akwarium...bardzo ładna obsada , możliwe że jak znajdę aparat to opublikuje jedno moje aqwa i jedno taty akwaria własnej roboty... jedno ok 120l a drugie 25l niedługo dojdzie jeszcze 60l Bardzo ładnie się wasze akwaria prezentują...ale krewetki jakoś mi do gustu jeszcze nie przypadły ^^
|
|
|
|
|
|
|
Piotrek1
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #113 : Czerwiec 16, 2007, 12:33:41 » |
|
akwarium śliczne, przypomina mi troche holendra, roslinki zdrowe i ładnie wybarwione, na prawde ładnie
|
|
|
|
|
|
|
lukasz0207
Zainteresowany
Są już krewetki!!!
|
|
« Odpowiedz #114 : Czerwiec 16, 2007, 17:27:02 » |
|
Ładne akwaria
|
|
|
|
|
|
|
adriano210
|
|
« Odpowiedz #115 : Czerwiec 25, 2007, 01:03:03 » |
|
bardzo mi sie podobaja wasze akwaria, akurat jestem w podobnej sytuacji mieszkaniowej i doskonale was rozumiem. sam mam akwaeium 112 litrow ogolne i 30 lit dla krewetek amano i ,, teleskopa gustawa'' - prezent od mojej dziewczyny. gustaw to smieciaz ale w duzym akwarium prawie pozarl go ,,całusek morderca'' gustaw tak sie go boi ze raz tak sie wplatal w rosliny ze 3 dni go szukalem, mieszkam w starym domu jak wstawie <150 to zrobie sasiadom tsunami i bede mial dziure w podlodze, wiec mysle nad kolejnym nie wiem czy przekonam moja kobiete do tego. moze seboos mi podpowie jakich argumentow uzywa jutro postaram sie umiescic fotki moich akwariow pozdrowienia.
|
|
|
|
|
|
|
Seboos
|
|
« Odpowiedz #116 : Czerwiec 25, 2007, 08:14:20 » |
|
moze seboos mi podpowie jakich argumentow uzywa Nie muszę. Obydwoje jesteśmy zapaleńcami w tej dziedzinie. Ostatnio to muszę używać już argumentów, coby nie stawiać następnego akwa Tyle, że muszę przekonywać i Emi i siebie do tego ...
|
|
|
|
|
|
|
rysio
Bywalec
:)
|
|
« Odpowiedz #117 : Czerwiec 25, 2007, 20:35:59 » |
|
Czas na mnie...! Akwarium przepiękne!!!Normalnie cudo....nie można sie napatrzeć...jestem pod wrażeniem!Super klimacik,piękne rybki,super zbrojniki,bombowe krewecie! Gratuluję!
|
|
|
|
25l 3-gupiki x-młode gupiki 6-neony inessa
300l 5-skalary 3-zbrojniki niebieskie 10-żałobniczek 6-kirysków spiżowych 5-pielegniczka remireza
|
|
|
Yria
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #118 : Czerwiec 25, 2007, 23:22:55 » |
|
Jej...jak ja wam tych krewetek zazdroszcze... Gdzie wyście je kupili ? U mnie we Wrocławiu praktycznie nigdzie nie można kupić. Tylko w jednym sklepie są , ale tylko Amano...i takie jakieś szare.... a mi się marzą takie niebieski albo white pearl. Już w desperacji Allegro przeglądałam, ale mam obawy kupować żywe organizmy w taki sposób.... nie wiem jak one transport zniosą. Rośliny to co innego jednak.
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #119 : Czerwiec 26, 2007, 07:31:09 » |
|
No u nas w większości akwarystycznych są ale przeważnie wymieniamy się ze znajomymi z GSA. We Wrocławiu też pewnie nie będzie problemów zwłaszcza, ze macie u siebie WTA ( http://wta.org.pl). Zagadaj do nich - na pewni Ci pomogą w poszukiwaniach. Dziękujemy za miłe komentarze dotyczące naszych baniaczków
|
|
|
|
|
|
|
|