Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: mlode i nie wiem co hehe  (Przeczytany 6221 razy)
Kozioł
Nowy
*

« Odpowiedz #15 : Wrzesień 05, 2006, 12:51:55 »

poprostu staram sie byc aktywny

90 l
4 mieczyki (3 samice 1 samiec)
szatynka
Stały użytkownik

« Odpowiedz #16 : Wrzesień 05, 2006, 13:30:42 »

poprostu staram sie byc aktywny
Jak już chcesz być aktywny to pisz coś ci nie zostało napisane, uzupełniaj o coś czego inni nie napisali. Ciągłe pisanie że się z kims zgadzasz jest bez sensu. Wyobraź sobie że wszyscy na forum pisali by ze się z kimś zgadzają. W tedy w wątku polowa postów była by tej treści. A to nie o to chodzi. Tu ma się dawać rady, a nie być aktywnym za wszelką cenę, newt jeśli pisze się posty bez sensu.
Sunny30
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Wrzesień 10, 2006, 23:15:16 »

sebos witam wlasnie wczoraj powiekszylo mi siie grono w akrace wszystkie jak masz warium dokladnie gupiki teraz sprawilem sobie kotnik kupilem w sklepie tamte mlode pozdychaly mi wszystkie  do tej pory nie wiem co to bylo poprostu malo doswiadczenia ale zauwazylem cos mi sie dzieje w akwarium nie tak zczynaja mi padac neonki juz dwie stracilem  i jednego sumika sprawdzalem twardosc wody jest ok boje sie ze strace wszystkie ryby prosze o jakas rade
Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #18 : Wrzesień 11, 2006, 07:01:45 »

Sunny30 - popraw tego posta (interpunkcja, literówki ortografia)  Wściekły Bo nic z tego nie kumam  Angry

swierzynka
Zainteresowany
**

gg.5864051

« Odpowiedz #19 : Wrzesień 11, 2006, 17:53:39 »

Sunny30 - popraw tego posta (interpunkcja, literówki ortografia)  Wściekły Bo nic z tego nie kumam  Angry

seboos ty to czepialski jestes wiesz??? nu nu nu  tobie ciezko dogodzic  Grin wrrr HAHAHA  sunny30  nie bierz do serducha tego czepiania sie seboos-ka Grin on tak z nudow ..hihihi a co do tematu to ja tez bede miala niedlugo potomstwo ale nie z krzaczkow tylko prosto od gupikow Wink Smiley

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin seboos juz 2 razy bledy poprawialam bys sie mnie nieczepnal Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 11, 2006, 17:58:16 wysłane przez swierzynka » Zapisane

Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #20 : Wrzesień 13, 2006, 07:37:29 »

seboos ty to czepialski jestes wiesz??? nu nu nu  tobie ciezko dogodzic   Grin wrrr HAHAHA  sunny30  nie bierz do serducha tego czepiania sie seboos-ka  Grin on tak z nudow
Ale ja naprawde z jego postu nic nie kumam , a nie mam ochoty go czytać wyraz po wyrazie zeby zrozumiec  Wściekły
Poza tym szlag mnie trafia, jak ktoś nie potrafi się swoim ojczystym językiem dobrze posługiwać ...

swierzynka
Zainteresowany
**

gg.5864051

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 13, 2006, 17:38:10 »

seboos ...  ludzie emigruja  w roznym wieku .......wiesz.....na obczyznie mowic mozna nielamiac jezyka ale z pisownia czasem jest trudniej ..o wiele trudniej....gdyby dodac do tego pospiech w jakim czasem sie pisze posty nietrudno o przejezyczenia pisowni ...tylko ludzie tolerancyjni ich niezauwazaja Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin   no ale to temat  na dluzsza mete ...narazie obserwuje  Cheesy czepialskich , nietolerancyjnych i nerwowych Grin pozdro wszystkim

Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #22 : Wrzesień 14, 2006, 07:32:50 »

Swierzynka - ze niby ja jestem nietolerancyjny bo zwracam komus uwagę na pisownie Huh  Wściekły
Ja rozumiem literówki, drobne potknięcia ale jak ktos nie potrafi jednego zdania sklecic zeby go mozna zrozumieć Huh
Rozumiem, że część ludzi jest z zagranicy i że można mieć problemy z językiem ... ale to przeciez zawsze można dopisać - wybaczcie, jestem z zagranicy, mam problemy z pisownią ... i loozik.
A to że wytknę komuś jakiś mały błędzik to nie robię tego złośliwie Wink Bo jeśli dalej tak będziemy podchodzić do pisania byle jak, to za chwilę w tym kraju będziemy mieli tylko maturzystów z amnestią ...
dyby dodac do tego pospiech w jakim czasem sie pisze posty nietrudno o przejezyczenia pisowni
A kto się każe komuś spieszyć ? Przejrzyj, przeczytaj i wyślij.
narazie obserwuje  czepialskich , nietolerancyjnych i nerwowych
Teraz to juz sie zrobilem nerwowy  Grin Grin Grin
P.S.
Czy w takim razie możesz mi przetłumaczyć na "ludzki" i polski jezyk post Synny'ego ? Może ktoś wie o co mu chodzi Huh

Raffy
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #23 : Wrzesień 16, 2006, 22:49:40 »

ostrzeżenia wam dać? Takie sprawy proszę na PW, i proszę także się o trzymanie tematu wątku... pozdr.

Zawód : akwarysta...
Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi...
NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!
http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka
Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium
I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: