Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: welonki - ogonki  (Przeczytany 4585 razy)
bakuMGK
Super aktywny

Akwarystyka-hobby na całe życie.

« Odpowiedz #15 : Sierpień 30, 2006, 15:24:29 »

twoje podejscie jest po prostu smieszne Undecided jak patrze na twoje odpowiedzi to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac Undecided a z ta cena to na pewno przesadziles Undecided bylo duuuzo drozsze !!! na bank !!! oddaj je byle komu kto ma akwarium i zna sie na tym lepiej od ciebie !!! milosnik rybek co woli powiedziec ze im dobrze bo tak wygodniej Undecided ty po prostu nie masz o tym zielonego pojecia Wściekły

8317910

szatynka
Stały użytkownik

« Odpowiedz #16 : Sierpień 30, 2006, 16:25:06 »

a co do zywych stworzen to sznauje je ale nie uwazam zeby mogly miec zle.
Gdybys poczytał cokolwiek o trzymaniu rybek w kuli to nie uważał bys że nie jest im źle.

A co do barwniaków, mówisz że pracujesz a zachowujesz sie jak dziecko - rybki uśmiercić bo poszukanie im nowego domu to za dużo roboty. Możesz poszukać czy ktoś znajomy nie chciał by ich przygarnąć. Może akurat się interesuje akwarystyką. Możesz dac ogłoszenie na forum albo na allegro. I popytać też w innych sklepach u ciebie w mieście. A na drugi raz zanim kupisz jakiekolwiek rybki to poczytaj o nich i ich wymaganiach.

kule dostalem na urodzinki i pasuje do mojego maleo pokoiku i jest piekna dekoracja.
Rybki trakuje sie nie jak dekoracje, ale jak żywe storzenia. Ty niestety tego nie robisz. Chcesz by wyglądało ładnie, nie licząc się wogóle z tym jak sie czują rybki.
A tak na marginesie, masz w akwa chociaz jakieś roślinki?
Wywłócznik_13
Stały użytkownik

« Odpowiedz #17 : Sierpień 30, 2006, 16:45:07 »

Roślinki? Co najwyżej plastykowe, głowę daję
rumcyk
Nowy
*

« Odpowiedz #18 : Wrzesień 02, 2006, 08:44:11 »

no i myliliscie sie.wystarczylo wyjac samca z akwarium i wszystkieo jest pieknie. a co  do roslin to mam sztuczne i wcale sie nie wstydze tego ze nie mam glowy do zajmowania sie zywymi roslinami. a wy jestescie zadufani w sobie i wszystkowiedzacy.
bakuMGK
Super aktywny

Akwarystyka-hobby na całe życie.

« Odpowiedz #19 : Wrzesień 02, 2006, 09:38:23 »

no i myliliscie sie.wystarczylo wyjac samca z akwarium i wszystkieo jest pieknie. a co  do roslin to mam sztuczne i wcale sie nie wstydze tego ze nie mam glowy do zajmowania sie zywymi roslinami. a wy jestescie zadufani w sobie i wszystkowiedzacy.

najpierw to sie zastanow nad soba a potem nad tym po co tu jestes Wściekły ty nie masz glowy do niczego, i najprostrzych rzeczy zrozumiec nie umiesz Wściekły nikt nie jest wszystkowiedzacy ale na pewno duzo bardziej doswiadczeni od ciebie Wściekły a tak wogole to gdzie przelozyles tego samca Huh do sloika po koncentracie pomidorowym Wściekły

8317910

malzonka
Super aktywny

« Odpowiedz #20 : Wrzesień 02, 2006, 11:53:35 »

Pewnie do kibla...
al
Stały użytkownik

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 03, 2006, 10:50:27 »

A ja widziałem, akwarium ze sztucznymi roślinkami, sztucznym (nawet kolorowym) żwirkiem, sztucznymi na baterię rybkami. " Fajnie wyglądało" . Tylko kto wymieniałby od czasu do czasu baterie? Embarrassed Grin papa Good ! Wściekły
rumcyk
Nowy
*

« Odpowiedz #22 : Wrzesień 11, 2006, 21:21:49 »

nie chce zaczynac  nowego tematu a chcialbym sie  dowiedizec czy to normalne ze welona pojawily sie na koncach pletw czarne plamy biegnace wzdluz?? moze zachorowaly?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: