Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Oryginalne ryby do akwarium 87 l
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Oryginalne ryby do akwarium 87 l  (Przeczytany 2476 razy)
lukasdrugi
Nowy
*

« : Październik 18, 2006, 21:02:46 »

Czesc jestem poczatkujacy, na razie dopiero urzadzam akwarium (mam w im na razie filtr, korzen, kokos:) ) ale poszukuje porad na temat doboru jakis ladnych ryb do akwarium, chcialbym zeby byly one efektownie wygladajace, warunki im odpowiednie zapewnie Smiley zebt byly kolorowe i ladne - w zoologu jest sporo ale ie wiem co ze soba laczyc a pani tam sie wcale nie zna na rybach wiec moze ktos zaproponuje cos ladnego i co nie pogryzie sie z innymi rybami ktore wrzuce.
malzonka
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Październik 18, 2006, 21:05:18 »

Coś musisz zaproponowac na początek. Nikt Ci nie wymysli obsady od początku. Przeglądaj forum, poczytaj o różnych rybach, zaproponuj obsadę a my wtedy pomożemy  Smiley
lukasdrugi
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Październik 18, 2006, 21:12:09 »

a jest moze jakas str gdzie mozna zobaczyc w galerii jakies ryby? bo same nazwy na forach sa podawane a one mi nic nie mowia:(
matka siedzi z tyłu
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Październik 18, 2006, 22:54:02 »

http://www.akwafoto.pl/

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
malzonka
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Październik 20, 2006, 04:27:33 »

http://www.akwarium.net.pl/port/modules/ryby/
Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #5 : Październik 21, 2006, 08:01:39 »

chcesz orginała?? Kup poskoczki mułowe (tylko nie wiem czy nei masz przymalego akwa) to dziwolągi, ryby wychodzące na powierzchnię, ryby te są w fazie przekształcania się w płaza i mamy zaszczyt że akurat teraz żyjemy i możemy je trzymać w domu za kilka tysięcy lat mogło by być za puźno Smiley Do tych ryb potrzeba paludarium czyli pół akwarium pół terrarium, jak dla żabki, naprawde niesamowite ryby. Widziałem w łomży w sklepie po 20zł. Ale ta cena nie gra roli.

Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami Smiley
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: