Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Co sie dzieje z gupikami  (Przeczytany 6067 razy)
huda87
Nowy
*

« Odpowiedz #30 : Luty 03, 2007, 17:58:05 »

Znowu mam małe gupiki czy mogę te duże włożyć do innego akwa?
kupiłam drugie 25L bo mam plage gupików
a jak się przeprowadze na swoje mieszkanie w sumie już nie długo to mam zamiar kupić 200 L Cheesy:D:D

Akwarium 240 L
Pozdrawiam Justysia z Katowic Smiley
::Martyna::
Stały użytkownik

« Odpowiedz #31 : Luty 10, 2007, 21:19:05 »

a jak się przeprowadze na swoje mieszkanie w sumie już nie długo to mam zamiar kupić 200 L Cheesy:D:D

Hehehe ;] Mój znajomek miał problem bo mu się namnożyły, wkońcu miał ich z 40, a one po pół roku, tak wolniutko rosły.

No ale ja mam małego 2-tygodniowego gupika w ogólnym (!) od urodzenia, i taka zwinna, że te 2 tygodnie przeżyła, a były jeszcze 3, już chyba inne zjadły ;(

x))
małgośka
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #32 : Luty 10, 2007, 21:23:44 »

Ja mam xxx Gupików i Mieczyków w ogólnym też plaga niezła. Ale dobrze się chowają po krzakach, nie dadzą się zjeść.
::Martyna::
Stały użytkownik

« Odpowiedz #33 : Luty 11, 2007, 10:06:03 »

Ja mam xxx Gupików i Mieczyków w ogólnym też plaga niezła. Ale dobrze się chowają po krzakach, nie dadzą się zjeść.

Hehe ;] Pewnie ta sama metoda - "Pojawiam się i znikam" Wink

x))
małgośka
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #34 : Luty 11, 2007, 10:19:49 »

One mają mocne postanowienie przeżycia i co zrobić. A przy mojej obsadzie teoretycznie powinno ich nie być  Wink
huda87
Nowy
*

« Odpowiedz #35 : Luty 13, 2007, 11:08:23 »

No ale ja mam małego 2-tygodniowego gupika w ogólnym (!) od urodzenia, i taka zwinna, że te 2 tygodnie przeżyła, a były jeszcze 3, już chyba inne zjadły ;(

otóż to, mam dużo roślin w akwa więc te duże nie mają za bardzo jak dobrać się do tych małych ale teraz już duże są w innym akwa  Cheesy

Akwarium 240 L
DOROTAZOFIA
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #36 : Luty 19, 2007, 21:38:22 »

odnosnie kontroli populacji, mam od kilku miesiecy 4 szczupieńczyki dageta. rzeczywiście regulują gupiki, mieczyki i molinezje, zawsze kilka zostaje o podrasta, mam b. dużo roślin,
jednak szczupieńczyki (tak przypuszczam) wygryzaja weloniaste ogony gupikom - nato chyba  nie ma rady.? może jest ?

112L, atman dr80, fzn3. 5 neonków, 3mieczyki zielone, 3czarne moli, czerwone danio, 4gupiki, 5Endlera, 3platki, danio, 2szczupienczyki dageta, zbrojnik, ampularia, Clithon Sun, świderki i masa roślin, atyla niebieska, red cherryx20,
McRmv
Nowy
*

« Odpowiedz #37 : Marzec 06, 2007, 20:42:57 »

to wlochate to mech jawajski czy cos tam a jak sie rozrasta to molinezja powinna pomoc ja kiedys mialem 25l akwa kupe tego mchu i 2 molinezje
i wygryzaly sobie tunele wnim on byl wszedzie a akwa bylo samo wystarczalen tylko dolewac wody i swiatlo :] pozdrawiam
huda87
Nowy
*

« Odpowiedz #38 : Marzec 09, 2007, 22:38:24 »

to wlochate to mech jawajski czy cos tam a jak sie rozrasta to molinezja powinna pomoc ja kiedys mialem 25l akwa kupe tego mchu i 2 molinezje
i wygryzaly sobie tunele wnim on byl wszedzie a akwa bylo samo wystarczalen tylko dolewac wody i swiatlo :] pozdrawiam

a o czym wlochatym mowisz? glonow w aakwa nie mam ale mam taka roslinke powiem szczerze ze nie wiem jak sie nazywa ale jest bardzo ladna taka bardzo sie rozrasta

Akwarium 240 L
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do: