Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: bojek  (Przeczytany 1053 razy)
Misquamacus
Super aktywny

« : Listopad 03, 2006, 16:32:35 »

Witajcie, mam pytanko, mianowicie miałem puste 20l i postanowiłem cos z tym zrobić, kupiłem grzałkę, żwirek, kilka roślinek poczekałem aż akwa dojrzeje i poszedłem do sklepu po bojownika(akwa przygotowane dla niego) i były 2 ostatnie bojowniki, czerwony i granatowy, były przepiękne ale trzymane w kubkach Wściekły Wściekły Wściekły Wściekły Wściekły było mi ich bardzo szkoda więc wziąłem obydwa  Tongue. Czerwonego wpuściłem do zbiorniczka, a niebieskiego do kotnika Tongue, zamierzałem otworzyć kolejne 20l akwa Tongue dla tego drugiego. Ale zauważyłem że gdy czerwony podpływa do kotnika i widzi się z niebieskim to wogóle sie nie puszy, nie wali łebkiem  w kotnik by sie do niego dobrać Cool Poprostu przepływa obojętnie, to samo z niebieskim, wogóle nie reaguje. Czy to mozliwe by się do siebie przyzwyczaiły (w sklepie stały w kubkach obok siebie). I tak sobie myślę, że jak się nawzajem olewają to czy by sie pobiły, gdybym wpuścił niebieskiego do akwa razem z czerwonym?Huh Kotnik z granatowym jest już 5 dni.  Huh

>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<<
>>>>>>>>   www.fawa.pl  <<<<<<<
danielpodkarpacie
tylko piękniczkowate troszke dennych
Nowy
*

« Odpowiedz #1 : Listopad 03, 2006, 16:36:42 »

czesc mysle że sto procent będą walczyc ale teraz poprostu nie naruszaja na  wzajem swego terytorjum i dlatego sie nie puszą zawsze mozesz to sprawdzic wpusc je razem chwile poobserwuj i jak  cos zapakuj ponownie do kotnika pozdrawiam

nr 1-112 lit
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: