Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: NIERYBIASTE :)  (Przeczytany 1755 razy)
huda87
Nowy
*

« : Grudzień 14, 2006, 18:26:15 »

Witam!
A ja nierybiaste w akwarium trzymam chomiki(wiem że to nie ma nic do rzeczY)  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy są za małe a klatke więc siedzą w akwarium, poza tym mam 25L akwa z rybkami no i myślę sobie jeszcze o żółwiu....POZDRAWIAM:)SmileySmileySmiley

Akwarium 240 L
Pozdrawiam Justysia z Katowic Smiley
Aro
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #1 : Grudzień 14, 2006, 18:42:03 »

Zależy, o jakim żółwiu mówimy, ale wydaje mi się każdy żółw za duży na 25l akwarium.
skoti
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Grudzień 14, 2006, 20:12:44 »

jesli mowisz tu o zolwiu czerwonolicym to naprawde te akwa jest duzo za male kpisz kapselek a zanim sie obejzysz to mosz potwora wielkosci dloni wiec dla takiego to min 100 l no ale jak umiesz  zadbac o zolwia to naprawde polecam sam mam i wiem jaka to frajda

ps przemysl ta decyzje z zolwiem jest dwa razy wiecej roboty niz z rybam Afro
huda87
Nowy
*

« Odpowiedz #3 : Grudzień 14, 2006, 21:18:39 »

jesli mowisz tu o zolwiu czerwonolicym to naprawde te akwa jest duzo za male kpisz kapselek a zanim sie obejzysz to mosz potwora wielkosci dloni wiec dla takiego to min 100 l no ale jak umiesz  zadbac o zolwia to naprawde polecam sam mam i wiem jaka to frajda

ps przemysl ta decyzje z zolwiem jest dwa razy wiecej roboty niz z rybam Afro

no wiesz nie mam narazie akwa ale u mojego brata stoi 250L hyhy takie chyba bedzie w sam raz, ale to jak juz przeprowadze sie do domku ktory wlasnie urzadzamy...takie akwa chiba moze byc no nie?

Akwarium 240 L
Pozdrawiam Justysia z Katowic Smiley
Miranda
Nevada
Nowy
*

« Odpowiedz #4 : Grudzień 15, 2006, 10:32:17 »

tak, może być jak najbardziej. Taki żółw to naprawdę fajne bydlę, a tak duże akwaterrarium <250> to dla niego fajna rzecz. I to można już urządzić konkretnie ładnie! W necie jest sporo ładnych aranżacji takich zbiorników. Tu choćby: http://www.czerwonolicy.waw.pl/

odkąd pamiętam, zawsze chciałem oddychać. Nikt mi nie powiedział, że oddechem może byc tyle problemów. Najogrsze były ćmy unoszące się w mojej głowie już po fakcie.
Oswald
Super aktywny

Moje Logo

« Odpowiedz #5 : Marzec 16, 2007, 17:13:08 »

witam,
widze, ze znalazlo sie tu paru zwolennikow żółwi. Prosze Was o pomoc w moim watku:
http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php/topic,9571.0.html

Moje akwa: 375, 112, 63
Lubię projektowanie podwodnych światów.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: