::Martyna::
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #15 : Styczeń 08, 2007, 15:59:27 » |
|
Bardzo fajny biotop. Też taki chcę!!!!! Nie, zartuję. Akwa bardzo fajne, podoba mi sie
|
|
|
|
x))
|
|
|
ganboui
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #16 : Styczeń 08, 2007, 18:32:58 » |
|
Bardzo ładne aqwa Cheesy gratuluje ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Maciek 50L
|
|
|
Oswald
|
|
« Odpowiedz #17 : Styczeń 09, 2007, 00:12:38 » |
|
Dziex ganboui, Martyna, kozak-93, lukas, Maly05, Andrij, Gordon, malzonka, Aro, skoti i reszta!!!
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 09, 2007, 00:17:01 wysłane przez Oswald »
|
|
|
|
|
atria
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #18 : Styczeń 12, 2007, 17:54:29 » |
|
Powiem tak: podoba mi się.. Twoje podejście do wychowywania córci Osobiście nie uległabym sugestią mojego potomka.Ma dość zaburzone pojęcie estetyki Zbrojniki są efektowne, skałka też.. Kolorowe kamyczki ----> Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Oswald
|
|
« Odpowiedz #19 : Styczeń 15, 2007, 21:23:32 » |
|
Wsadzilem nowe fotki. Niestety nie mam mozliwosci (chwilowo) zmienic dna. Szkoda mi troche wywalac znowu kase (juz tyle wywalilem...) i rodzina sie nie zgadza... Oblepilem ta "overload" skale mchem jawajskim i rozwinieta rozgalazka. Wyglada jeszcze b. nienaturalnie ale mam nadzieje, ze jak sie roche rozrosnie bedzie fajniej. Przewrocilem korzen i wsadzilem do niego anubiasa nana (chyba). Mi sie to nawet podoba ale moja zona uwaza ze co pozmieniam to wyglada bardziej szajse...
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2007, 21:27:54 wysłane przez Oswald »
|
|
|
|
|
malzonka
|
|
« Odpowiedz #20 : Styczeń 15, 2007, 21:39:03 » |
|
Przyzwyczai się Ja co prawda takiego problemu nie mam, bo akwaria też męża. natomiast musze z nim walczyć o moje zapędy ulepszająco-upiekszające Brzęczy, że jak nie pogmeram w akwarium to jestem chora. Pewnie że jestem jak widzę, co poprawic a on sie krzywi Poza tym mamy troche inne poczucie estetyki Twoje akwa moim zdaniem wygląda coraz lepiej. Jak jeszcze tyły będa zarosnięte i generalnie sie rozrośnie to będzie naprawde miłe. Skała z zielonymi akcentami już nie jest taka monumentalna:)
|
|
|
|
|
|
|
kozak-93
|
|
« Odpowiedz #21 : Styczeń 16, 2007, 19:39:25 » |
|
a czy mech jawajski potrzebuje dużo światła (mam zamiar kupić)
|
|
|
|
Astronotus ocellatus i drobnica.
|
|
|
Oswald
|
|
« Odpowiedz #22 : Styczeń 16, 2007, 21:14:46 » |
|
a czy mech jawajski potrzebuje dużo światła (mam zamiar kupić) podobno chyba nie i w ogole nie jest podobno chyba wymagajacy tylko powinno sie go przycinac aby fajnie sie zazielenial - a to jest horror bo te zcinki plywaja po salym akwa i zatykaja wlot do filtra zobacz na holenderskie.pl - tam jest opis http://www.holenderskie.pl/baza/vesicularia_dubyana/
|
|
|
|
|
|
|
Agas
Nowy
|
|
« Odpowiedz #23 : Styczeń 17, 2007, 01:30:32 » |
|
Tak ostatnio oglądam dużo zdjęć i myśle co zrobić z moim akwarium.Często pytam mojej córki jak się jej to ,albo inne podoba i zawsze słysze "no nie wiem" "eeeeeee" "aaaaaaaaaa" "beeeee"itp.Pokazuje jej twoje i słysze"oooo ale to jest fajne,normnalnie ekstra,tylko ja bym tu dała taką roślinke co tak do góry rośnie i ma takie długie liście.Takie mi się podoba". I co? I teraz mam dwa wyjścia: -zrobić kolorowy żwirek -nie brać córki na zakupy,a w domu mówić że w tym sklepie nie ma kolorowego żwirku. Moje akwarium też stoi w pokoju dziecka i moja Natalka będzie teraz twardo dążyć do tego żeby też mieć takie akwarium jak ty
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 17, 2007, 01:34:46 wysłane przez Agas »
|
|
|
|
|
malzonka
|
|
« Odpowiedz #24 : Styczeń 17, 2007, 10:46:03 » |
|
Agas to kolorowe rybki Cóż małe kobietki maja poczucie estetyki odbiegające od rodziców
|
|
|
|
|
|
|
Misquamacus
|
|
« Odpowiedz #25 : Marzec 04, 2007, 16:24:52 » |
|
nie tylko małe moja mama na początku chciała powrzucać do akwa kolorowych szklanych kuler /zgroza/ ale naszczęscie jej przeszło
|
|
|
|
>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<< >>>>>>>> www.fawa.pl <<<<<<<
|
|
|
didi
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #26 : Marzec 04, 2007, 16:28:43 » |
|
to tak jak moja córcia, tylko że ona ma 6 lat
|
|
|
|
|
|
|
micki
Psychopatyczny Morderca Moderatorów
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #27 : Marzec 04, 2007, 19:28:31 » |
|
czy kiryski są stadne czy tez żyjom w parach?
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2007, 19:31:04 wysłane przez micki »
|
|
Dajcie mi broń i pokażcie gdzie moderator! gg:2724878
|
|
|
Oswald
|
|