Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Drukuj  
Autor Wątek: MALY05 45 l  (Przeczytany 19084 razy)
Torro
Stały użytkownik

« Odpowiedz #90 : Listopad 10, 2007, 21:35:44 »

Witam

nie chcę się wtrącać bo każdy gospodarzem we własnym obejściu  Wink ale trochę tego dużo (wiem małe gupiki do oddania ale mimo wszystko) a zbrojnik rozumiem przejściowo  Good !

Akwa - ładnie urządzone ale zmieniłbym podłoże ( mimo że roślinki nie są specjalnie wymagające - i dobrze- to  dziwnie wygląda mieszanka białego i czarnego) grysu?? - masz grys bazaltowy i marmurowy ??
Zdjęcia mogłeś zrobić przy zapalonej świetlówce - lepszy klimat ( jaką świetlówkę masz w tej pokrywie?) Pokrywa ładna. Wink

to tyle na razie pozdr.Torro
MALY05
Bywalec

« Odpowiedz #91 : Listopad 10, 2007, 21:50:58 »

Witam

nie chcę się wtrącać bo każdy gospodarzem we własnym obejściu  Wink ale trochę tego dużo (wiem małe gupiki do oddania ale mimo wszystko) a zbrojnik rozumiem przejściowo  Good !

Akwa - ładnie urządzone ale zmieniłbym podłoże ( mimo że roślinki nie są specjalnie wymagające - i dobrze- to  dziwnie wygląda mieszanka białego i czarnego) grysu?? - masz grys bazaltowy i marmurowy ??
Zdjęcia mogłeś zrobić przy zapalonej świetlówce - lepszy klimat ( jaką świetlówkę masz w tej pokrywie?) Pokrywa ładna. Wink

to tyle na razie pozdr.Torro

aha dzieki za wskazówki jak te małe gupiki urosną to wszystkie sprzedaje i likwiduje zostawie tylko kilka samców bo juz nie moge z tymi gupolami glonojad chyba zostanie wiem że zle no ale... Tongue świetlówka 14W

[45] [15] [4]
Torro
Stały użytkownik

« Odpowiedz #92 : Listopad 10, 2007, 22:04:14 »

Witaj
Tak wiem że 14W  Cheesy- chodziło mi czy standard czy akwarystyczna (aquarelle,sun-glo,itp  Wink )
dokładnie sugestie  Good ! zrobisz jak zechcesz - ale jak będziesz zmierzał w stronę zupy rybnej to naślemy" zielonych " -żartuję  Good !

pozdr.Torro
MALY05
Bywalec

« Odpowiedz #93 : Listopad 10, 2007, 22:12:30 »

Aha tak standardowa  Roll Eyes no coś ty ja nie chce zupy rybnej przecież to nie moja wina że tyle się urodziło tych gupików za około miesiąc juz ich nie bede miał i bedzie ok nie bedzie żadnej zupy rybnej tylko jeszcze musze pomyśleć o tym glonojadzie... Wink
ej a to podłoże to się Tobie nie podoba czy rybkom też może sie nie podobać hmm.. hehe ? Cheesy

[45] [15] [4]
Torro
Stały użytkownik

« Odpowiedz #94 : Listopad 10, 2007, 22:23:44 »

wiesz ja to pikuś(odczucia estetyczne) ale kiryski i zbrojnik to pewnie nie są zadowolone  Wink
a tak dokładnie to z czego to podłoże się składa ?

pozdr.Torro
MALY05
Bywalec

« Odpowiedz #95 : Listopad 10, 2007, 22:27:07 »

to jest zwyczajny żwirek akwarystyczny kupiłem go jak kupowałem to akwarium prawie rok temu był tak pakowany mieszany biało-czarny w paczkach normalny żwir a czemu kiryską się nie podoba bo za ostry bo tak czytałem że nie może być ostry no ale narazie jest oki  Smiley

[45] [15] [4]
ganboui
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #96 : Listopad 10, 2007, 22:41:42 »

czesc Grin
no nareszcie się doczekałem tych nowych fotek Cool
Bardzo fajnie zrobiłeś podoba mi się jeszcze jak się rozrosną roślinki to bedzie SUPER!!!  Good ! Good ! Good !
pokrywa fajna całe akwarium bardzo ładne Gratuluje Grin 5+  Grin

Maciek Cheesy 50L
Torro
Stały użytkownik

« Odpowiedz #97 : Listopad 10, 2007, 22:44:00 »

Faktycznie to może być żwirek ale o grubej granulacji - zwracam honor  Wink
nic im nie będzie   Good ! ale jak zrobisz plażę z gruboziarnistego piachu to kiryski postawią Ci pomnik  Grin Grin Grin

pozdr.Torro

P.S-pozostają tylko odczucia estetyczne  Good !
MALY05
Bywalec

« Odpowiedz #98 : Listopad 10, 2007, 22:53:43 »

Dzięki ganboui za dobre słowo  Wink
Torro a widzisz hehe no dobra spróbuje coś zrobić dla kirysków ...  Grin żeby mi ten pomnik postawiły  Afro

[45] [15] [4]
ganboui
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #99 : Listopad 11, 2007, 16:30:25 »

nie ma za co poprostu mi się podoba  Smiley Smiley Smiley Smiley

Maciek Cheesy 50L
MALY05
Bywalec

« Odpowiedz #100 : Listopad 11, 2007, 17:41:54 »

dodałem jeszcze jedną nową fotkę z włączonym oświetleniem  Wink jak się teraz podoba  Huh
Torro teraz jest klimacik ? heh Cheesy

[45] [15] [4]
ganboui
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #101 : Listopad 12, 2007, 18:25:21 »

no teraz to jeszcze lepiej z tym włączonym oświetleniem  Good ! Good ! Good ! i jest ten klimacik jak to napisał Torro Good ! Good ! Good ! Good ! a co to tak nic nie pisze kometarzy u ciebit co Huh

Maciek Cheesy 50L
MALY05
Bywalec

« Odpowiedz #102 : Listopad 12, 2007, 19:17:48 »

no teraz to jeszcze lepiej z tym włączonym oświetleniem  Good ! Good ! Good ! i jest ten klimacik jak to napisał Torro Good ! Good ! Good ! Good ! a co to tak nic nie pisze kometarzy u ciebit co Huh
chłopie a skąd ja mam niby wiedzieć czemu nikt nie pisze  Tongue jak chcesz to się sam ich zapytaj a nie mi zawracasz głowe pierdołami... może im się nie podoba i tyle. Roll Eyes ale dziękuje że Tobie się tak podoba moje akwa  Grin

[45] [15] [4]
ganboui
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #103 : Grudzień 31, 2007, 18:49:01 »

Kiedy dodasz jakieś nowe fotki jestem ciekawy jak się rozrosły roślinki Wink Wink Wink

Maciek Cheesy 50L
MALY05
Bywalec

« Odpowiedz #104 : Luty 11, 2008, 17:50:35 »

Akwarium uległo całkowitej przemianie zmieniłem podłoże dałem duży korzeń,zmieniłem tło i natąpiła mała korekta obsady.
Proszę o komentarze Wink
Ps.Fotki na 1 stronie...!

[45] [15] [4]
Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Drukuj  

Skocz do: