Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Laciate dzieci Black Molly  (Przeczytany 4850 razy)
marrkusss
MOJE AKWA
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #15 : Maj 19, 2007, 21:23:47 »

czarna
marrkusss
MOJE AKWA
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #16 : Maj 19, 2007, 21:26:12 »

Masz rację że malutkie akwarium ale początkowo był tylko mieczyk ale kumpel likwidował akwarium no i co zrobić szkoda mi ich było
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #17 : Maj 19, 2007, 21:30:21 »

Poród odbywa się przeważnie nad ranem, a miejscem może być zbiornik ogólny lub kotnik. Molinezje zjadają swoje dzieci, gdy są głodne. W kotniku zatem molinezję-matkę należy obficie karmić (najlepiej żywymi lub mrożonymi robakami).

Pozdrawiam, Magda.
marrkusss
MOJE AKWA
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #18 : Maj 19, 2007, 21:33:21 »

aKURAT MAM MROŻONE ROBACZKI ALE MOGĄ ZOSTAĆ W TAKIM MAŁYM AKWARIUM CZY COŚ INNEGO ZNALEŻĆ (JEŚLI JUŻ TYLKO MNIEJSZE) I KIEDY MOŻE NASTĄPIĆ PORÓD??
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #19 : Maj 19, 2007, 21:39:04 »

Samice molinezji, od młodości do końca życia, są bez przerwy "w ciąży" i w miarę upływu czasu rodzą coraz większą ilość potomstwa. Mają przy tym duże brzuszki, po których kształcie, można przewidzieć zbliżający się poród.

Albo w kotniku mogą sie urodzić albo w ogólnym, ale najlepiej potem je przenieść do kotnika.

Najlepiej niech sie molimaniak wypowie  Lips Sealed

Pozdrawiam, Magda.
marrkusss
MOJE AKWA
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #20 : Maj 19, 2007, 21:44:15 »

wynalazłem starą kulę nie lubię jej używać bo podobno to nie najlepsze ale może na pare dni tylko żeby odzyskały siły??
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: