Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « 5 z 6 gupikow juz ledwo zipie...
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: 5 z 6 gupikow juz ledwo zipie...  (Przeczytany 1631 razy)
McRmv
Nowy
*

« : Marzec 08, 2007, 00:18:40 »

tak jak w temacie 5 z 6 ledwo zipie a ten jeden trzyma sie niezle bodz nawet dobrze... sam nie wiem myslicie ze proba przniesienia do innego akwarium cos pomoze ??
Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Marzec 08, 2007, 07:56:58 »

może jakieś paramerty, temperatura, zbiornik ?! Co my wróżkami jesteśmy ? nie umiemy wróżyć z fusów ...  Undecided To tak jakbym się ciebie zapytał : " mam akwarium a tam 3 molinezje, 2 prawie zdychają, dlaczego ??" umiałbyś odpowiedzieć Huh  Undecided
pozatym nie ten dział ... Undecided
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2007, 08:43:17 wysłane przez Kubuś_8 » Zapisane

>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<<
>>>>>>>>   www.fawa.pl  <<<<<<<
McRmv
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Marzec 08, 2007, 14:21:25 »

może jakieś paramerty, temperatura, zbiornik ?! Co my wróżkami jesteśmy ? nie umiemy wróżyć z fusów ...  Undecided To tak jakbym się ciebie zapytał : " mam akwarium a tam 3 molinezje, 2 prawie zdychają, dlaczego ??" umiałbyś odpowiedzieć Huh  Undecided
pozatym nie ten dział ... Undecided

sorki ale ja juz to opisywalem.... teraz to juz jest po jabkach zdechly.... 6 z 6 .... grrrrr ;/
żałobniczka
Stały użytkownik

« Odpowiedz #3 : Marzec 08, 2007, 18:34:17 »

Napisz objawy i te wcześniejsze informacje które prosił kolega. Żeby ci reszta obsady niewysdychała trzeba sie dowiedzieć co było przyczyną śmierci.

Moje akwa, odnowione foty Wink. Zapraszam do komentowania Smiley

http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php/topic,8645.0.html
rysio
Bywalec

:)

« Odpowiedz #4 : Marzec 08, 2007, 19:53:26 »

McRmv  mam do ciebie podstawowe pytanie: czy akwarium dojrzalo zanim wpusiles pierwsze rybki?

25l
3-gupiki
x-młode gupiki
6-neony inessa

300l
5-skalary
3-zbrojniki niebieskie
10-żałobniczek
6-kirysków spiżowych
5-pielegniczka remireza
Pawiu
Nowy
*

« Odpowiedz #5 : Marzec 17, 2007, 16:21:04 »

a masz grzałke bo u mojego kolegi tez tak bylo dokupil grzalke i to pomoglo Wink
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: