wisnia_gc
|
|
« Odpowiedz #60 : Czerwiec 10, 2007, 20:28:11 » |
|
Ulala Krzyczeć nie będziemy, ale nie oszczędziłaś widzę prawie niczego. Troszke pustawo, ale nie ma się co dziwić jak nastolatka wpada z nożyczkami to tak bywa a tak serio to akwa w tej chwili wygląda dużo gorzej, ale jak znam Ciebie to juz niedługo to bedzie jedno z ładniejszych akwarii Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
wisnia_gc
|
|
« Odpowiedz #62 : Czerwiec 10, 2007, 20:49:54 » |
|
Niewątpie, że bedzie ładnie wyglądać i z niecierpliwością czekam na foty z zarośniętym akwa P.S. Za kilka dni coś podobnego stanie się z moim baniakiem...hehe
|
|
|
|
|
|
|
5blue5
Bywalec
Nie ma lepszego od Neona Czerwonego!!!
|
|
« Odpowiedz #63 : Czerwiec 10, 2007, 20:54:01 » |
|
Rany!!!hehehe.Jak dziewczyna coś pomyśli to katastrofa lepiej jak nie myśli.Troszkę gorzej. To kwestia gustu tamte trochę było przeludnione roślinami najlepiej dosadź troszkę roślin i będzie ok.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 10, 2007, 20:55:37 wysłane przez 5blue5 »
|
|
Widzew Łódź Prosta rzecz śnić ten sen tak niewinnie jak marzyciel Życie jak mecz jeden mecz który ważniejszy jest niż życie Spójrz na niebo poczuj siebie zanim złapiesz oddech
|
|
|
wisnia_gc
|
|
« Odpowiedz #64 : Czerwiec 10, 2007, 20:59:58 » |
|
Rany!!!hehehe.Jak dziewczyna coś pomyśli to katastrofa lepiej jak nie myśli.Troszkę gorzej. To kwestia gustu tamte trochę było przeludnione roślinami najlepiej dosadź troszkę roślin i będzie ok. Gorzej jest tylko jak 5blue5 coś wymyśli P.S. Sorry za OT ale nie mogłem sie powstrzymać
|
|
|
|
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny
I'm ;)
|
|
« Odpowiedz #65 : Czerwiec 10, 2007, 21:02:53 » |
|
Nie dosadze roślin bo torf i węgiel poleci do wody i kasy brak. POWARZAM 5blue5 POCZEKAM AŻ SIĘ ROSROŚNIE PS: Heeh wisienko zgadzam sie a wiem to z prywatych doświadczeń z tym męszczyzną (G-G) PS2: Czy załobniczki w jakiś spobób mogą atakować neony, bo u mnie teraz przy dawaniu pokarmu poprostu żał. gonił neony
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 10, 2007, 21:21:45 wysłane przez Magdallenah »
|
|
Pozdrawiam, Magda.
|
|
|
Torro
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #66 : Czerwiec 10, 2007, 21:39:38 » |
|
Witaj akwa jest świeżo założone -brawo za odwagę - ja normalnie odczekałbym z tydz.lub dwa poza tym Magdalenah wskakujesz na inny poziom -dopasowanie podłoża, nawożenie CO2 przed wydaniem opinii polecam niektórym dokładne przeczytanie wątku ( trochę pracy Ją to kosztowało ) jak dla mnie to w kategorii Junior jesteś nr1 owszem na tył i po bokach dodałbym trochę roślin tworzących tło ale to w każdej chwili można zrobić pozdr.Torro P.S.- czekamy na foto jak rośliny się przyjmą i rozrosną P.S2-chętnie zobaczę twoje akwa 5blue5 Edit: zapomniałbym atavar - ist gut(widac że siostra dobre zdjęcia robi )
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 10, 2007, 21:43:18 wysłane przez Torro »
|
|
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny
I'm ;)
|
|
« Odpowiedz #67 : Czerwiec 10, 2007, 21:47:53 » |
|
Edit: zapomniałbym atavar - ist gut(widac że siostra dobre zdjęcia robi ) Ojj dobre, dobre. Szkoda że ja nie
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda.
|
|
|
Yria
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #68 : Czerwiec 11, 2007, 00:22:06 » |
|
A mi się podoba.... wyobrażam sobie jak będzie jak się rozrośnie. I zazdroszczę ludziom, co mają wizje jakiejś kompozycji.... ja nie mam żadnej ostatnio.
|
|
|
|
|
|
|
Andrij
|
|
« Odpowiedz #69 : Czerwiec 11, 2007, 13:56:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Seboos
|
|
« Odpowiedz #70 : Czerwiec 11, 2007, 14:01:10 » |
|
O ile mieści się w akwarium ... no i jeszcze trzeba ją namówić do tego ... Akwa naprawdę ładne
|
|
|
|
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny
I'm ;)
|
|
« Odpowiedz #71 : Czerwiec 11, 2007, 14:18:26 » |
|
O ile mieści się w akwarium ... no i jeszcze trzeba ją namówić do tego ... Hehe naszczęście dziewczyna mojego brata jest pracowita i mi zawsze pomoże. Ale gdy wyszłam z pokoju a tata zapytał sie ich czemu nic nie robią powiedzieli że czekają na "szefa" Akwa naprawdę ładne
Dzięki Pozdr. Magda 11 czerwca-we wtorka lub we środe jade po małego heńka na trawniczek
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 11, 2007, 17:23:55 wysłane przez Magdallenah »
|
|
Pozdrawiam, Magda.
|
|
|
dami
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #72 : Czerwiec 11, 2007, 14:23:10 » |
|
Akwarium b. ładne . Ja czekam aż mi przyślą java moss , wgłebke , nurzanca i jeszcze jakies tam pierdoły i zabieram sie za zmiane wystroju w akwa
|
|
|
|
|
|
|
ja!!!
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #73 : Czerwiec 11, 2007, 16:57:28 » |
|
zapowiada się ciekawie, jakwszystko podrośnie, no i oczywiście ten akcent kolorystyczny w postaci tych roslin z czerwonymi liścmi, mam slabosc do takich bedzie ślicznie
|
|
|
|
|
|
|
Yria
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #74 : Czerwiec 11, 2007, 18:58:51 » |
|
Ja też czekam na moje roślinki i zaczynam robić... o ile w ogóle zacznę, bo srio natchnienia mi brak. Może zadam głupie pytanie... ale co to jest "mały heniek na trawniczek ?"
|
|
|
|
|
|
|
|