Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: roslinki mam spustoszenie  (Przeczytany 1214 razy)
borka
Nowy
*

« : Marzec 23, 2007, 20:39:04 »

witam wszystkich mam problem z utrzymaniem roslinek niewiem czy mam za duza obsade rybek  bylem w sklepie to sprzedali mi jakies tabletki i nic nie pomoglo
 mam 3 brzanki rekinie ,2 sumarumki,2 pielegnice niebiesko luskie 2 glonojady duze  i pare kiryskow
a basen mam240l wiec niewiem co jest moze ktos doradzi
wisnia_gc
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Marzec 23, 2007, 20:47:03 »

przydałoby sie zdjęcie albo chociaż opisz dokładnie co sie dzieje z twoimi roślinkami bo tak to nic nie można powiedzieć ani wywnioskować. a wiesz jakie masz paramerty wody?Huh

angela
Stały użytkownik

A to moje akwa:)

« Odpowiedz #2 : Marzec 23, 2007, 21:08:05 »

Moze masz za malo CO2 w wodzie i to dlatego rosliny Ci marnieja! Sprobuj moze bimbrownie zbudowac! Opis jak ja sie robi masz w Zrob to sam! To naprawde pomaga! Powodzenia  Cheesy
Oswald
Super aktywny

Moje Logo

« Odpowiedz #3 : Marzec 24, 2007, 02:50:11 »

mam problem z utrzymaniem roslinek

ja mam problem z utrzymaniem zony i czystosci w moim pokoju  Wink

musisz juz troche konkretniej opisac te problemy, gatunki roslin i warunki, w jakich je hodujesz, jesli pragniesz konkretnej porady
a jak nie znasz gatunkow, to daj zdjecia
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2007, 03:24:19 wysłane przez Oswald » Zapisane

Moje akwa: 375, 112, 63
Lubię projektowanie podwodnych światów.
Gordon
Zainteresowany
**

I&I... only one truth

« Odpowiedz #4 : Marzec 24, 2007, 21:57:03 »

Jesli chodzi o zone to zalezy od "gatunku", a jesli chodzi o czystosc w pokoju to chetnie zapozyce ci moja mamuske - ja bede mial troche spokoju, a ty pozadek ze az sie ebdzie blyszczec Cheesy

A tak powaznie to BORKA podzielajac wypowiedzi poprzednikow podaj inne dane zbiornika : ogolnie to wszystkio co masz.. jaki osprzet, zwir, jakie masz te rosliny no i jka pielegnujesz baniak.

Chillout...
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: