Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: domek z kokosa?  (Przeczytany 7794 razy)
Satanic
Stały użytkownik

Warto czytać poto żeby wiedzą dzielić sie z innymi

« Odpowiedz #15 : Maj 17, 2007, 06:36:46 »

To że wygotowany kokos niebarwi wody to wie każdy,mnie zdziwiła wypowiedz:Ja swoich niegotowałem i niebarwiły wody......
Miecha temu robiiłem kokosa był gotowany 3h na przemian w słonej wodzie i zwykłej.Na balkonie suszą sie juz dwa nastepne i też będą gotowane.

sebcio aqua
Nowy
*

« Odpowiedz #16 : Czerwiec 07, 2007, 20:21:04 »

ej no to trzeba gotowac kokosy raz w slonej a raz w zwyklej wodzie ?
ale widzielem u brata ciotecznego i to super wyglada  Cheesy
rysio
Bywalec

:)

« Odpowiedz #17 : Czerwiec 07, 2007, 21:10:50 »

ej no to trzeba gotowac kokosy raz w slonej a raz w zwyklej wodzie ?
Tak.

25l
3-gupiki
x-młode gupiki
6-neony inessa

300l
5-skalary
3-zbrojniki niebieskie
10-żałobniczek
6-kirysków spiżowych
5-pielegniczka remireza
juta
Nowy
*

« Odpowiedz #18 : Czerwiec 14, 2007, 14:53:00 »

mam też kokosa ale ja przygotowałam go jak korzeń- wysuszyłam,gotowałam w osolonej wodzie,i moczyłam kilka dni zmieniajac wodę, przed włożeniem do akwarium ponacinałam i przymocowałam mech- wygląda super i nic sie nie dzieje Cool
lukasz0207
Zainteresowany
**

Są już krewetki!!!

« Odpowiedz #19 : Czerwiec 14, 2007, 15:15:03 »

Spokojnie mozesz zrobic domek z kokosa, tylko najpierw oczysc go z tych włosków które ma na powierzchni. I niech troche poleży bo świeżego to nie wkładaj. Na kokosie możesz posadzic sobie mech jawajski, pozniej to fajnie wyglada. Cheesy
mihco
Bywalec

Ziom

« Odpowiedz #20 : Czerwiec 14, 2007, 18:18:16 »

Spokojnie mozesz zrobic domek z kokosa, tylko najpierw oczysc go z tych włosków które ma na powierzchni. I niech troche poleży bo świeżego to nie wkładaj. Na kokosie możesz posadzic sobie mech jawajski, pozniej to fajnie wyglada. Cheesy

Kokosa nie trzeba obierać z włosków, glonojady je uwielbiają i zjadają w trymiga. A nawet jak nie masz glonków, to nic się nie stanie. Ja mam trzy takie domki i wszsytko jest oki Cheesy

Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: