Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Mułojad.  (Przeczytany 2983 razy)
Riczi
Stały użytkownik

« : Sierpień 17, 2004, 14:14:41 »

Chciałbym kupić sobie mułojada. Jednak chce się o nim coś dowiedzieć. Jakie są rodzaje :?: Które proponujecie :?: Ile :?: Ich cena :?: Czy zjadają tylko pozostałości pokarmu, czy odchody ryb także (chce je kupić głównie dlatego, aby zjadały odchody) :?:

Mam akwa. 83.538l, 6 skalarów, 2 kiryśniki czarnoplame, liposarcus multiradiatus - plecostomus, mieczyk czerwony, 2 gupiki, 7 neonów inessa, żabka - karlik szponiasty oraz 2 ampularie. Hodowcą jestem od roku. Mam 16 lat. Urodziły się młode skalary
sir Michael
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Sierpień 17, 2004, 14:41:22 »

Wątpie aby jakakolwiek ryba zjadała odchody, może :?:  :roll:
Tak czy inaczej to ile jest ich rodzajów bo we wszystkich źródłach jest tylko jeden i ten sam "mułojad"
Oggy
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Sierpień 18, 2004, 14:00:59 »

Sam choduje mułojada lecz bądz pewny ze odchodów on niezjada tylko resztki pokarmu na dnie a nawet czasem zgnite czesci roslin ale odchodów nie je. Ja kupiłem swojego w cenie 3 zł jednak jego cena wacha sie w przedziale 3 -6 zł. Jest to swietna ryba która podobnie jak węgorki wrywa sie w dno i potrafi w nim siedziec niewychodząc z niego nawet pare dni !!! Przynajmniej zwir przekopuje  Smiley

------BLINK 182------
 Dwoma Sowami AMERICAN PIE To Jest To !!!
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: